fredag den 16. september 2011

Efterårsprojektet!

Endelig har jeg for alvor fået taget hul på mit efterårsprojekt: Tilretning og udvidelse af havens lange staudebed samtidig med nedlægning af et staudebed på havens nederste niveau. Planterne skal dermed flyttes fra et bed til et andet - og så skal der selvfølgelig lige flyttes lidt rundt, så hele det lange staudebed forbedres :-).

Heldigvis for mig var mine forældre forbi i går og hjælpe mig i flere timer med skæring af kanter i haven - sødt af dem!


Herunder ses den østlige ende af det lange staudebed, der er blevet udvidet en del de sidste par dage - her skal alle de pink/rosa stauder fra cirkelbedet primært placeres.Som det ses herover, er jeg også ved at flytte en buksbomhæk til bunden af det lange staudebed. Det er et kæmpe arbejde, men jeg tror, det bliver super flot! Nu håber jeg på tørvejr igen i morgen, så er der dømt havearbejde endnu en dag :-)

3 kommentarer:

 1. Det er et stort arbejdet at lave nye bede og flytte planter. Men det ser ud til at blive rigtig godt og så er det jo alt arbejdet værd :-)

  Jeg krydser også fingre for en dejlig dag til havearbejde, for jeg har adskillige projekter, som jeg gerne skulle have lavet færdigt inden vinterens komme.

  God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 2. Fin blog du har her, det er første gang jeg er indenfor.. Det lyder rigtigt spændende med omlægning.. Jeg elsker nye projekter i haven.. go´arbejds lyst... :)

  Kh Rakel.
  www.bareudeliv.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Gode billeder.
  Et stort stykke arbejde du der er i gang med, så jeg vil ønske dig god arbejdslyst.
  Skal nok blive godt, når det engang bliver færdig.

  SvarSlet