fredag den 30. september 2011

Skønt, skønt septembervejr

Hvor er det skønt med sol og varme igen. Nu er det weekend, og de næste døgn skal nydes i haven, mens vejret er godt - lige nu 23grader!
Sidste weekend blev jeg næsten færdig med at flytte alle stauder til det lange bed, og der er også kommet en del buksbom til. De skal lige klippes til næste år, så det bliver helt, som det skal være, men allerede nu kan man se effekten af de faste former på buksbom kombineret med det lidt mere vilde i blomsterfloret.I den vestlige ende af staudebedet er der nu blevet blåt igen (..eller er nærmere lilla). Asters dukker op alle steder og pynter. Her i selskab med bladene fra iris - de klæder hinanden fint.


To af de blå skærmliljer er også på vej i blomst igen. Det her lugter langt væk af sommer :-)


.. og så tilbage til haven!

God weekend!

3 kommentarer:

 1. Hvor er dine bede lette og luftige - det ser virkelig smukt ud i sensommerlyset:) Det ser godt ud med buxbom til at stramme srukturen. Forsat god arbejdslyst, vejret er jo perfekt havevejr:o)

  SvarSlet
 2. Der er helt fortryllet stemning over dine billeder :-) Det er da helt utroligt med nye blomster i agapanthus. Det har jeg aldrig oplevet. Jeg skal selvfølgelig ud og checke mine imorgen :-)
  Fortsat god haveweekend.

  SvarSlet
 3. Hvor ser der bare smukt ud i din have - god sammensætning af planter og buksbom :-)

  SvarSlet