søndag den 18. september 2011

Inspiration fra Sissinghurst: Rosenhaven

Regnvejr giver lidt tid til eftertænksomhed midt i haveprojektet! Ja, der skal ikke herske tvivl om, at jeg meget hellere ville have tørvejr og gerne solskin, så jeg kunne komme fremad, men sådan går det bare ikke i dag heller.

Jeg har været ved at finde kigge i fotos og faldt over billeder fra vores besøg i England. Det var tilbage i midten af juni måned, men ellers minder vejret i dag meget godt om omstændighederne, da vi gæstede Sissinghurst :-) Jeg havde taget en del billeder i Rosenhaven, da den indeholder samme farvekombination, som jeg er i gang med i det lange staudebed: Lavendelblå-lilla, lys rosa-pink tilføjet lidt lime og hvidt.


Billederne minder mig om, at jeg bliver nødt til at finde plads i mit lange bed til roser. Og så skal jeg lige have gjort noget ved at finde støtte til mine klematis - dette tårn af klematis på første billede herunder ser da vidunderligt ud!5 kommentarer:

 1. Waou. Hvor ser det godt ud:) Er vild med stilen. Anne Gine

  SvarSlet
 2. hmmm... jeg syntes bestemt at vejrliget er fuldstændig som jeg oplevede det i august!! ;o)

  Det er jo et pragtfuldt sted hvor vi burde komme flere gange om året, for at få det hele med. Clematis'en er bare pragtfuld, jeg pønser også på noget fritstående med clematis, - det kommer nok.
  Tak for kigget :o)

  SvarSlet
 3. Skønne billeder fra Sissinghurst, som du sikkert kan gætte ( ud fra mit blognavn) er Sissinghurst mit Mekka. Gad vide hvad de fodrer de Clematis'ser med, mine bliver (når de i bedste fald bliver til noget) nogle lange pister med en klump blade med et par blomster i toppen..... åbenbart ikke nok bare at smide dem ned i et hul.

  SvarSlet
 4. Hold da helt op hvor ser det fantastisk ud!! Ihh hvor vil jeg gerne opleve det :-)

  SvarSlet
 5. Gode billeder.
  Hvor ser det godt ud.
  Tak for rundvisningen.

  SvarSlet