fredag den 12. juli 2013

God sommerferie!

Efter et travlt år med opstart af Havefolket samtidig med at jeg er relativt nystartet som selvstændig, har jeg besluttet mig for at tage fuldstændig og aldeles ferie fra alt skriveri - også her på min private blog. Tro mig, jeg vil tage masser af billeder i haven og som vi kommer lidt rundt i sommerlandet - det kan jeg slet ikke lade være med.

Så - jeg vil ønske jeres alle sammen en helt vildt dejlig sommer!

...og så vil jeg ellers lade billedet stå! - billedet af sommer i haven her på den sidste arbejdsdag før start på en endnu helt ubrugt sommerferie :-)

Pssst! ....har du tid og lyst, må du endelig kigge ind og hilse på mine søde kolleger på Havefolket, der holder det hele kørende - også her i juli med masser af inspiration til sommerhaverne. Jeg læser med...


13 kommentarer:

 1. God ferie til dig og dine. Du har også fortjent et godt og langt hvil. Nyd nu have, sol, strand og familie og venner.
  Knus
  herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva. Og i lige måde :-)
   Vi "ses" i august!
   Knus

   Slet
 2. Skønne billeder - rigtig god ferie Lone.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, og rigtig god sommer til jer på Samsø :-)

   Slet
 3. Tak, og i lige måde ;-)
  Sikke skønne pause billeder - godt du lader dem stå lidt..
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 4. En rigtig god og velfortjent ferie til dig, Lone - vi nyder pausebillederne og er parat til mere skriveri fra din kant når du er klar igen efter ferien.

  Ulla

  SvarSlet
 5. Skønne fotos som altid og skøn, skøn sommerferie til dig. Glæder mig til snart at lave samme nummer - både med ferie og skrivefri:0)

  Kærlige sommerhilsner fra Katinka

  SvarSlet
 6. Dejlige kære Lone. Det der med slangehvidløgene.... Gem det lige i DB.

  Og så et kæmpevalmue ferieklar fra mig til dig. Hils familien og sig: "Her har i Lone, mor, hjertenskær. Hun er jeres for en stund. Det er svært at give slip på hende, men vi under jer at nyyyyyde hende"

  SvarSlet
 7. Ha ha. Min iPad bestemmer selv, i promise, det har IKKE min skæve hjerne!

  SvarSlet
 8. Nyd ferien i fulde drag - og læs ikke denne kommentar før ferien er forbi ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 9. Dejlige sommerbilleder. Rigtig god og fantastisk ferie til dig og dine.

  SvarSlet
 10. God og dejlig sommer til dig og familien.
  Mange sommerhilsner fra Susan

  SvarSlet
 11. Håber du har en god sommerferie.
  Dejlige billeder.
  Tak for kigget.

  SvarSlet