mandag den 5. august 2013

Og hvilken sommer...

Tak for alle jeres søde hilsner her i ferien. I kan tro, at jeg har nydt det og jeg været så heldig at være ude i den skønne verden med familien, og selvom rejserne absolut ikke var haveorienterede, så kan man jo ikke undgå at støde ind i skønne haver og grønne rum, som nu giver inspiration til det videre arbejde med HAVEFOLKET; og også lidt til min egen blog om haveRUM, der desværre har ligget stille en periode pga. travlhed.


Det mest fascinerende, vi stødte på, var nok denne højtliggende have i NYC, som jeg skriver om inden længe på HAVEFOLKET. Den var helt i særklasse.

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage, Lone. Jeg glæder mig meget til at læse om The High Line som jeg missede da jeg selv var i NYC for et par år siden. (men så er der jo en god grund til at vende tilbage engang)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :-)
   Ja, så må du endelig læse med. jeg skal gøre mit bedste for at få så mange billeder med som muligt, så du rigtig kan se projektet. Det er ret så fint :-)

   Slet
 2. Hej Lone
  Ser ud til du havde en god tur til NYC.
  Var selv så heldig at jeg fik set disse roof top gardens er par år tilbage. Hvilket jeg fandt utrolig smug og fascinerende. Synes det var en meget innovativ måde at holde have på, og jeg elskede den måde hvorpå de fik integreret havemøbler, såsom havebænke og cafesæt i deres havemiljø.
  Virkelig en god måde at skabe idyl og åndehul i betonjunglen:D

  SvarSlet