tirsdag den 20. august 2013

Man må vælge sine kampe...

....og det betyder også, at man ind imellem må give op. Enkelte forhold her i livet kan blive så besværlige eller demotiverende, at man for sin egen skyld må give fortabt, kaste håndklædet i ringen og bare sige stop.

Sådan gik det i år med mig og kål-projektet i køkkenhaven!

Efter at have jagtet laver i noget der føles som en evighed og jeg alligevel kunne konstatere totalt gennemhullede kålplanter, så besluttede jeg i søndags, at nu var det nok og op røg samtlige planter. SLUT med den del. Nu er den ærgrelse endt på genbrugsstationen, og jeg kan bruge min tid til noget andet. Befriende!

Livet er bare for kort til udfordringer, der overhovedet ikke giver noget igen!

3 kommentarer:

  1. Det er også en del af havelivet... erfaringer på godt og ondt! Men godt at vi ikke lader os slå ud af en smule modgang!! ;o)

    SvarSlet