torsdag den 29. august 2013

Om kun en time...

Om kun godt et time hopper jeg i bilen og kører mod lufthavnen. De engelske sensommerhaver venter!

De næste fem dage skal jeg nemlig rundt på inspirationstur i de smukke sydengelske haver, og som altid glæder jeg mig som et lille barn til juleaften.

I år skal jeg se nogle af de haver, jeg længe har ønsket mig at rejse til - bl.a. Tintinhull, som jeg er meget spændt på - og så skal jeg tilbage til Sissinghurst for at se den i sensommerklæder. Når jeg kommer hjem skal jeg nok dele ud af fotos her på bloggen; og selvfølgelig på Havefolket over efterår og vinter!


... Og hvad er så nu det for en dims jeg viser her til venstre? Jo - det er såmænd en "hose border" som er købt på en tidligere tur i UK (som sikrer at vandslangen ikke lige fælder et halvt bed, når den trækkes rundt!)

Rigtig god weekend til jer alle - når I kommer så langt!Klik evt. her hvis du vil se nogle af de haver, jeg har besøgt før, og et par af dem jeg har i vente :-)

8 kommentarer:

 1. Rigtig, rigtig god tur! En lille snert af misundelse kan måske spores. Dog forstår jeg til fulde at glædesbarometeret er i top. Ønsker dig de skønneste sensommer dage i det smukke land med de smukke haver, og vil glæde mig til fotoserier a la Hortonsagaen.... ;)

  SvarSlet
 2. Misundelige hilsner herfra - husk at STORnyde det:0)

  Mange hilsner fra Katinka

  SvarSlet
 3. Kære Lone,
  Ja - det er jo ikke ligefrem fordi man bliver misundelig...
  Hvor er du heldig, sådan at kunne rejse rundt. Jeg vil glæde mig meget til du kommer hjem og begynder at dele! Ikke desto mindre vil jeg ønske dig en god tur. Jeg henter megen inspiration her ved dig - mange tak for det!
  Jeg synes ganske enkelt, at din blog og hele dit haveunivers er så smukt.
  Kh Mathias

  SvarSlet
 4. Rigtig god tur, håber du får god inspiration som du kan dele med os når du er hjemme igen.

  SvarSlet
 5. Ja, nu er du jo taget afsted, men alligevel vil jeg ønske god tur og glæde mig rigtigt meget til dine billeder og reportager.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Håber du får en fantastisk tur, glæder mig til at se billeder på bloggen :-)

  SvarSlet
 7. Glæder mig til flere billeder - og sikke en lækker "hose border" du har anskaffet dig :)

  SvarSlet