fredag den 23. august 2013

De lyse brunlige nuancer

Engang var jeg overbevidst om, at den farve jeg rendyrkede i haven, var den blå. Siden har jeg fundet ud af, at jeg har adskillige - herunder selvfølgelig grøn! men ligeledes sort, gul, pink/violet og nu også hvid (i måneskinshaven - se dem her).

Men jeg har jo faktisk også et eller andet med disse lyse brune nuancer, der sniger sin ind alle steder via krukker, kurve, kasser, møbler, haveredskaber mv.

Mon du har det på samme måde? Har du også en farve, der har det med at snige sig ind i haven i tide og utide?


5 kommentarer:

 1. Den brune er da også en af de dejlige jordfarver, der bare passer til alt. Den har jeg også mange steder.
  Det er en rigtig flot collage du har lavet af de brunlige farver i din have.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Godt set! Smuk collage.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. En SKØØØN collage du har brygget sammen til os, meget, meget smukt.

  Jeg har den rustbrune som gennemgående farve, startede lidt tilfældigt men nu er det bare sådan det er. Til gengæld gik jeg lige her til aften og tænkte at jeg har for lidt blåt i min have. Ikke lilla eller lys lilla, men rigtig BLÅ! Jeg må på jagt efter noget... :o)

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok rigtigt LÆKKERT ud når du viser det på den måde. Sådan på den helstøbte måde.

  SvarSlet
 5. ... det må jeg lige tænke over... Hvor er det en smuk collage, du har lavet og disse farver passer jo også fint ind sammen med blomsterfarverne.

  Jeg tror at "antracitgrå" er en farve, der måske ikke lige sniger sig ind hos mig, men som vi har valgt til det træværk, vi får mere og mere af til stakikt, hegn mm.

  SvarSlet