fredag den 16. august 2013

Af med toppen

Efter lang sommerferie udenlands og smukfest i sidste uge er haven noget forsømt. Jeg skal snart have sneget mig væk fra arbejde og ud i haven. Måske bliver der lidt tid i weekenden udover diverse arrangementer.


Her til aften fik jeg endelig lige snuppet toppen på frilands-tomaterne, så planterne nu kan bruge tid på at modne de tomater der er på planten allerede i stedet for at danne flere blade og blomster.
Inden længe kan jeg så småt høste og selvom de ikke er så søde som drivhustomaterne, så tror jeg de er pænt gode i år efter vi har haft så skøn en sommer. Jeg glæder mig i hvert fald til en hjemmedyrket tomatmad :-)


2 kommentarer:

  1. For nogle kønne bilder som alltid!!

    SvarSlet
  2. Tak for tomat tippet ! Jeg vil straks gå ud op nippe af- så mine groglade tomater kan blive røde inden efteråret :)

    SvarSlet