søndag den 18. august 2013

Basis


Sort er sublim til at skabe en rolig baggrund for alt det vilde og farvede. Her på matriklen er der sort flere steder - vinduesrammer, træværk, hegn, belysning mv. Hvis jeg ikke havde sort repræsenteret i hus og bygningsværker, ville jeg slet ikke have roen til at kaste mig ud i alle farverne i bede og krukker.

2 kommentarer:

 1. Sort er bare en god farve i haven, den er jeg også blevet meget glad for. Har brugt den på alle de små træ skure og huse i min have, samt nogle af havemøblerne, porte, låger og døre.
  Engang var det svenskrød der var på det udendørs træværk, men pludselig syntes jeg ikke længere at det var så pænt. Underligt som man skifter smag.
  Knus Anette

  SvarSlet
 2. At have set din have live giver så meget mening for mig. Dels din pointe med sort som baggrund, basis og rammeskaber, dels det med at opdele haven i rum. Der er system i tingene, poesi, glæde, skønhed, intimitet, inderlighed og charme: en tydelig afspejling af havens passionerede ejer.

  Tak for i går, skønne kvinde!

  SvarSlet