mandag den 14. april 2014

Yes!

Så vælter det endelig op med spirer!


Jeg såede for nu to uger siden, i weekenden, og siden har jeg gået og skelet til alle de der frø, der ikke var blevet til noget. Jeg er ikke sådan helt vildt tålmodig, når det drejer sig om spirer :-)


Herover er det solsikken 'Vanilla Ice'. Jeg så den i bedene ved Gravetye Manor sidste år og faldt pladask for den cremefarvede solsikke!

Herunder kardon. Kun to frø er spiret endnu, men måske der dukker flere op!


Herunder tomater - 'Black Russian' - til køkkenhaven.


Fennikel - også til køkkenhaven.


Bladselleri - rød!Ærteblomster: Frø af egen høst 'Black Knight'.Inden længe skal der prikles, men det må nu godt lige vente et par dage endnu. For så kender jeg nemlig én, der bliver en smule utilfreds med, at jeg indtager store mængder af garagen :-)

10 kommentarer:

 1. Hej Lone
  De ser fine ud, dine frølinger? Jeg har også købt Vanilla Ice, men har ikke fået sået dem endnu. Har du sået dem inde eller i drivhus?
  Det er bare så dejligt, når det pibler frem med frølinge - mange drømme går måske i opfyldelse :)
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har mine i vores garage, hvor der kun er vinduer mod nord og øst. Min tanke er at de skal ud i mistbænken efter jeg har fået dem i større potter - så kan de få lidt mere lys. Ellers er jeg bange for, at de bliver for ranglede.

   God fornøjelse med dig også :-)

   Slet
 2. Skønne ser de ud Lone.......og mange får tænderne til at løbe i vand ;0)

  .......og hvis det kan være en trøst - ja så er jeg lige gået i gang med at så.....bortset fra nogle purpur solhatte der kom i jorden for nogle uger siden ;0) men ved du hvad - vi når det nok ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ved det - vi skal nok nå det :-)

   Men det er bare lidt sjovere, når der er spirer i bakkerne, end når jorden bare står øde hen, ikke?! Og selvfølgelig har du sået solhat - det er klart :-))

   Slet
 3. Hej Lone
  Hvor ser det godt ud. Jeg kender så godt til det med tålmodligheden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man skulle synes at det skulle komme lidt med alderen, men jeg synes måske snarere bare jeg bliver mere og mere utålmodig. Det hele skal helst bare være nu :-)

   Slet
 4. Tålmodighed er helle ikke min stærke side, men godt kommer til dem som venter - siger man.
  De har vel et eller andet sted ret, for se alle de skønne spire du kan vise frem. Det er en kæmpe succes.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har desværre også nogle bakker stående helt uden spirer - men som du siger: "Godt kommer til dem, der venter". Så jeg venter :-)

   Slet
 5. Man bliver så glad når der kommer liv i såbakkerne, det ser herligt ud. Vanilla Ice er en smuk solsikke:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er så dejligt at se alle de små spirer kæmpe sig op gennem muld og strække sig i lyset. Så livsbekræftende :-)

   Slet