onsdag den 21. maj 2014

Kasser med godter

I "Baggården" står alle forspirede dahlia og vokser sig til. I år flere end nogensinde. Jeg har nu haft dahlia i haven i knap 15 år, og jeg kan og vil ikke undvære dem.
I år er tanken at så mange som overhovedet muligt skal i bedene. Så må jeg være aktiv snegleudrydder, for de bliver altså bare så flotte, når de får lov til at væve sig ind mellem alle stauderne. (ja ja - ved det godt - kommer sikkert til at begræde min handling, men lige nu er jeg optimistisk!)

Som du måske kan se på billedet her, er der en del. Både mørke, orange, pink og hvide bliver de når sommeren er på det højeste. Og der er flere nye slags i år. Blandt andet den orange pompom, som jeg tænker skal i køkkenhaven og være nabo til fennikel.

En del forkultiverede planter har nu også fået til huse i "Baggården". Blandt andet den lysegule solsikke, der er blevet lidt ranglet af at stå i garagen. Bare tre dage i det fri kan ses på spirene - kuløren er blevet bedre!
2 kommentarer:

 1. Sikken en cliffhanger - Glæder mig til at se dem i blomst :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. uh ja - det gør jeg simpelthen også :-)

   har du i øvrigt set min nye side her på bloggen med en rundtur i haven?
   i menuen under "HAVEN". tag lige en tur :-))

   Slet