mandag den 5. maj 2014

Næsten som at være her selv

Væk det meste af weekenden, så græsset er alt for højt og i dag falder regnen let og lægger sig som dråber på alt i haven. Det hele står stille - jo også pga. det igen er arbejdsuge - men derfor inviteres du nu alligevel med på en havevandring. I dag med så mange fotos, at det næsten er som at være her selv. Måske kan du fornemme, at der er noget i gærde.Stolene har stået tomme på terrassen et stykke tid - for som du måske kunne se på enkelte fotos, så er der et nyt projekt i gang i haven. Vi bygger igen. Masser af lærketræ og sort halvdækkende GORI er flyttet ind. Et projekt tager form... lige nu står det stille pga. regnvejr, men når det engang igen klarer op, så ...

12 kommentarer:

 1. Hehe
  Jeg ved godt hvad der er der er i gærde og det ser allerede lovende ud:-)

  SvarSlet
 2. Det var en skøn tur rundt i din have, og billederne er betagende smukke. Kan godt se at du har gang i noget siddeplads-bålplads-agtigt noget, men det er måske noget helt andet... ?

  Hvad skal man også med alt det græs... :) Glæder mig til at se mere.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 3. Dine billeder er smukke som alltid! For en dejlig have. Du er flink til å inkorporere orange innimellem.

  SvarSlet
 4. Hvor er det en skøn have du har og du forstår virkelig at indfange de skønneste motiver. Jeg tror også på noget bålplads-afskærmingsagtigt af en slags, glæder mig til at se om det er sådan det er. Rigtig god arbejdslyst. :)

  SvarSlet
 5. Der er altså noget med jer piger fra Havefolket og sort GORI. Noget godt altså - den sorte farve klæder virkelig haven. Den er også en smuk, smuk kontrast til de farverige tulipaner. Særligt den orange, som du viser helt først. Super skøn er den!
  Rigtig god arbejdslyst,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 6. Tak for turen, nu hvor jeg ikke orkede at gå ud i min egen have her til aften. Det ser forrygende ud - som i en engelsk have;))
  Mon du er igang med noget portal- eller pergolaagtigt?

  SvarSlet
 7. Tak for turen i din smukke og regnfriske have. Det er så dejligt med et projekt i ny og næ :-) Jeg er også glad for den sorte farve på træværk i haven. Skal i gang med nogle gamle grå stakitter der skriger GORI :-)

  SvarSlet
 8. Utroligt smukke billeder, jeg gættede også på noget med bål eller pergola;-) må bare vente i spændingen og se!

  SvarSlet
 9. Super dejligt med noget regn til haven, det har jeg også ventet længe på. Men desværre står alt jo helt stille, alt i mens regnen siler ned og blomsterne drikker grådigt. Men projekterne løber ingen steder, så vi når det nok.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 10. Jeg har gået længe og kigget beundrende på billederne af din bænk. Det ser virkelig godt ud! Jeg har nu fået en drøm om at lave noget tilsvarende. Men mon du kunne lokkes til at vise et par billeder så man kan fornemme konstruktionen? Enten på mail, eller som tutorial a la den i lavede på havefolket til pergolaer?
  Iøvrigt mange tak for en delig blog, der inspirerer mig meget! - jeg har nemlig fået have for et par år siden, og så er haveglæden kommet for fuld skrald :)
  mvh Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Det kan du tro. Jeg skal nok lige få lavet et indlæg med tegningerne inden længe!
   Super, du spørger :)

   Slet
 11. Det vil jeg glæde mig til :) Og hvor er altså også blevet flot med belægningen og de kvadratiske krukker. Det er blevet et rigtig smukt, men samtidig hyggeligt haverum! Mvh Ulla

  SvarSlet