fredag den 9. maj 2014

Kender du 'Cairo'?

Altså tulipanen. Jeg har indirekte præsenteret den for dig nogle gange her i foråret - men ikke sådan rigtig med navns nævnelse. Det får du så nu, for hvis du overvejer en orange tulipan for at få lidt mere farve på forårshaven, så er den uforlignelig - helt utrolig smuk.Jeg har købt løg af den over flere omgange hos Isabella Smith og de skuffer ikke. Her i foråret kommer de store smukke orange tulipaner frem og står længe.

Det du ser herunder, er kigget fra vores hoveddør/spisestue mod køkkenhaven. I køkkenhaven er der i år for alvor er fyldt op med massevis af terracottakrukker og kombinationen af orange/terracotta mod de sorte trækonstruktioner sammen med alt det grønne, synes jeg, er helt vildt smukt.
12 kommentarer:

 1. Skønne er de. Jeg er også blevet ret vild med den farve i år, som bare har så meget leg og gå-på-mod i sig. Her har jeg leget med de liljeformede "Ballerina" - uha, de er også vildt smukke, energifyldte og knaldorange. Sådanne blomsterhoveder som bare giver store smil og et ekstra hjerteslag. Og som i den grad får de andre farver til at gløde.

  SKØN dag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, den har jeg også. Den er også rigtig skøn!

   Slet
 2. Den er helt vildt lækker. Har flere gange tænkt at jeg må have mig nogle orange tulipaner i baghaven, men glemmer det hvert efterår.

  (Ps - skal nok prøve at skyde et bedre billede af prærieliljen)

  SvarSlet
 3. De er smukke, og hvor er det sjovt, som den orange farve er ved at komme tilbage i folks haver!

  SvarSlet
 4. Wow - jeg har altid holdt meget af 'Prinsesse Irene', men den her er da næsten endnu flottere. Navnet er noteret til indkøbslisten :-)
  Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er altså også rigtig smukt - prinsesse irene - og har noget af det samme med farvespillet, ikk? Jeg tror måske 'Cairo' er en smule højere - den er op til 60cm - så det er nok til, at den kan stikke hovedet op gennem de mange græsser, den står sammen med her i haven :-)

   Slet
 5. Tjusig! Tänk förut kunde jag inte tänka mig orange i min trädgård, det passade liksom inte men nu är jag helt kär! Ha en riktigt fin fredag!/Merja

  SvarSlet
 6. Vacker trädgård och bilder! Ljuvligt! Hade sån lust att beställa Cairo i höstas, men jag ändrade mig i sista stund. Otur, för de är ju hur snygga som helst. Speciellt med ditt vackra gräs. Vad heter det? Ha det gott!

  SvarSlet
 7. Vacker trädgård och bilder! Ljuvligt! Hade sån lust att beställa Cairo i höstas, men jag ändrade mig i sista stund. Otur, för de är ju hur snygga som helst. Speciellt med ditt vackra gräs. Vad heter det? Ha det gott!

  SvarSlet
 8. Hvor er den smuk og flot sammen med græsserne :-)

  SvarSlet
 9. Ej, hvor smuk, den er også noteret til efterårets indkøbsliste.

  "The garden will be even nicer next year" :)

  SvarSlet