fredag den 18. september 2015

Elsker du også at hade...

.. denne plante?


Jeg har længe haft et kærlighedsforhold til den. Til de små citron- og appelsintagetes. Men nu har jeg fået en mere på listen. Denne. Mon du forstår, at jeg holder af den?
Rigtig god weekend til dig og dine :)


11 kommentarer:

 1. Altså Lone:-) jeg har tagetes for første gang, fordi jeg måtte prøve den blomst, nu ved jeg at jeg kan lide den;-) så meget at den også skal have plads i køkkenhaven næste år. Tak også en rigtig god weekend til dig og dine, og lige et ekstra smil til den lille:-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - også får hilsen til den lille, der lige nu er ved at blive lullet i søvn :-)
   Tagetes har mange fine egenskaber og er ho super god til køkkenhaven. Det er også her jeg har mine. I år dog også i krukker - og det gør de også godt :-)

   Rigtig god weekend til dig & dine :)

   Slet
 2. What gorgeous pictures ! I see that your garden is beautiful !!
  Greetings

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear Ela
   Thanks a lot for your kind comments :)
   All the best,
   Lone

   Slet
 3. Jeg forstår deg, ikke minst fordi jeg kan godt like duften. Den minner om barndommens beplantninger! Og elskes af den grund.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret - for mig dufter den også af barndommens 70'er haver :)
   Skønt med planter der aktiverer gode minder.

   Rigtig god weekend til dig!

   Slet
 4. Det finns många växter som jag inte har varit superförtjust i, men några av dem har kommit in i min trädgård, då jag ändrat mig, och börjat tycka om dem. Tagetes har ännu inte hittat hit. Gillar den vaniljfärgade, men har inte hittat den än.
  Ha en trevlig helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den vaniljefarvede har jeg haft nogle gange og ja - den er fin - måske mest fordi den ikke er så tagetes-agtig :-) Denne jeg har i år, kender jeg desværre ikke navnet på, men vi tror der er en vild tagetes. Den er næsten 1 meter høj og står flot og rank. Var det ikke for snegle, så skulle den id i stadebedet. Nu har jeg den i stedet i et fad og her stortrives den. både blomster og løv er ret flot, synes jeg. Fordi den er ret så kraftig!

   Dejligt at høre fra dig. Vover at udfordre med lidt flere fotos senere :-)

   Slet
 5. Fed farve :) Kan også godt lide den.
  Har den lysegule, som jeg synes er rigtig yndig. Denne her er der mere "Drama Queen" over og det er slet ikke så dårligt.

  SvarSlet
 6. Hader den på ingen vis....men tilstår; jeg har afskyet den! I forkert selskab kan den blive forgrimmet, men hvem kan ikke det? Jeg fik desværre ikke selv sået dem i år, men var VILD med dem sidste sommer. Desværre var sneglene det også...

  Havehilsner fra Katinka

  SvarSlet
 7. Hvor er de fargesterke og vakre Tagetesene! Jeg holder godt av dem. Lyser opp i høsthagen.

  Hilsen Jannicke

  SvarSlet