søndag den 16. maj 2010

Flere tulipaner :-)

Trods Kristi Himmelfartsferiens nærmest efterårsagtige vejr er det lykkedes os at få etableret alle bedene på skråningen. Nu skal det holdes fri for ukrudt de kommende uger, tilføjes kompost og mon ikke jeg også snart tager fat på at plante. Særligt fordi jeg har fået flere gode tilbud om lavendler og stauder :-).

I denne weekend er en af mine andre nye tulipaner også sprunget ud. Den er faktisk helt fin sammen med påskeklokkerne og de orange tulipaner! 
Den har navnet 'Ollioules', og billedet på pakken er en nærmest choking pink. I virkeligheden er den snarere hvid/rosa og kan selvfølgelig endnu nå at få lidt mere farve - men ikke kraftig pink!

Måske er den eneste vej frem rent faktisk at besøge diverse haver og se tulipanerne i virkeligheden, så jeg kan se den rigtige farve, før jeg springer ud i næste køb. Men... jeg køber jo ikke ligefrem 200 af gangen som Claus Dalby, så jeg vover mig nok ud i nye forsøg til efteråret :-)


En anden rigtig fin løgvækst lige nu, er nacissen Nacissus 'Thalia', som jeg købte for nogle år siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar