søndag den 30. maj 2010

Haven i regn og blæst

Trods regn har jeg været ude nogle timer her i eftermiddag og få en del planter i jorden. Her ses det nye frugttræ - blommen Victoria - som har fået plads i køkkenhaven. Der skal et par pæle og lidt wire til, og det har manden indvilget i at hjælpe med :-)

Ved foden af den blev jeg nødt til at fjerne en kæmpe lavendel, så her skal der måske på sigt et par nye små planter til, så hækken engang kan blive intakt igen. Men nu skal træet lige have fat!

I køkkenhaven har jeg i forvejen to æbletræer. Jeg er ikke klar over hvilke sorter, det er, da jeg plantede dem for godt 10 år siden, da vi flyttede ind i huset og desværre ikke har gemt skiltene.

Lige nu blomster de så smukt!!Det SNER!!

Mine duft snebollebuske har duftet fantastisk og blomstret smukt med de små fine hvide blomster, men nu drysser de i regnvejret og ligger fint overalt i køkkenhaven.

Til sidst en status fra det lange staudebed hvor jeg planter og planter, men det ser stadigvæk noget tomt ud. Og de flotte foldblad (Veratrum album), som jeg har fået af Birgitte, er faldet helt sammen i regn og blæst :-(
I dag har jeg - takket være skønne donationer fra min mor - fået tilføjet nøgleklokke, staudesalvie, isop og drejeblomst ... og asters, tror jeg var.

2 kommentarer:

 1. Hej skat
  Tak for en hyggelig tur - på trods af regnen. Mit fine hjertegræs er også plantet, det kunne JEG lige overkomme.
  Dejligt at se dine billeder af Lenes fine have.
  Skal du nu ikke også lige have lidt dusksalvie ;-)

  SvarSlet
 2. Det er lige før, jeg snart er overtalt :-)
  Og - også tak for sidst herfra! Det var rigtig hyggeligt.

  SvarSlet