søndag den 20. juni 2010

Køkkenhaven i juni

Selvom det er juni måned, er det ikke meget påkrævet med vanding... ganske enkelt fordi det står ned med masser af regn i disse dage. Alt er grønt og vokser godt.


Bærbuskene bugner lige nu af bær. Jeg har faktisk været nødt til at tynde noget ud i dem, da jeg ellers er bange for, at de knækker sammen pga. vægten!

Ærter og bønner er lidt langsomme om at komme i gang i år....Jordbær - af den slags der skulle komme igen og igen hen over sommeren. Sidste år kom der få - og alle på samme tid. Måske bliver det bedre i år :-)
Krydderurterne timian, rosmarin, pebermynte, salvie og bjørnerod.
Artiskokker... købt som små planter. Smukke blade!

Jeg har også forsøgt mig med lidt romaine salat og rucola. Sjovt nok går det aldrig godt hos mig! Jeg aner ikke, hvad det er jeg gør forkert, men det er vist på tide at jeg opgiver det helt! Gode råd til salatdyrkning modtages gerne:-)  Måske skal der ganske enkelt noget gødning?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar