torsdag den 23. juni 2011

Roserne i Pashley Manor Gardens

Et af det steder, der gjorde stort indtryk i England i weekenden, var Pashley Manor Gardens. Her herskede en helt særlig orden og omsorg.

Da vi var på besøg, var der særlig rosenweekend, og derfor er det roserne der er i fokus herunder - En anden dag skal jeg også vise jer billederne fra deres fantastiske køkkenhaven! 
 'Graham Thomas''Iceberg' 

'Natalie Nyples'

7 kommentarer:

 1. Hold nu op nogle flotte billeder og smukke haver. Det kan da godt være man tænker man har en del at lære - men jeg har da smugkigget på billederne fra din have og det ser da temmelig godt ud.

  SvarSlet
 2. Helt vidunderlige billeder! Hvor ser der skønt ud. Jeg har en forkærlighed for roser, som jeg dog synes er vidunderlige med de rigtige stauder. Hvad er det for en rose, som er klatret op i træet på nederste billede mon? Den ser HELT forrygende ud i det træ!

  SvarSlet
 3. Ja, man får vildt lyst til at bestille et helt læs roser til sin have!
  Jeg faldt for en ret pink rose, men jeg kunne desværre ikke finde navnet på den nogen steder... Måske en af jer kender den - jeg sætter en forespørgsel på bloggen senere.

  Kære Nette, Jeg fik desværre ikke fat i navnet på rosen i træet - men du har ret; det ser vildt flot ud :-)

  SvarSlet
 4. Tak for alle de skønne billeder fra haverne i England... det er bare guf for øjnene :-)
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Det kalder jeg havestil flot..flot..

  SvarSlet
 6. Jeg er bagud med at se alle dine englandsbilleder, men jeg skal nok komme efter det!! Lige nu skulle jeg ud og gøre køleskab rent, men skulle bare liiiige kigge.... sukkkk... hvor ser det skønt ud!!! Jeg hører egentlig ikke til de "gul-forskrækkede" haveejere, bortset fra gule roser... men ham der Thomas er da bare skøn!!!
  Jeg vender snart tilbage til næste indlæg, NU skal jeg være praktisk... ;o)

  SvarSlet