tirsdag den 21. juni 2011

Fantastisk :-)

Vi var hjemme igen sent i går aftes; trætte med mange gode indre samt digitale billeder fra en super tur. Ja, ja, det regnede en del de første to dage, men vi havde regntøjet parat, og det blev alligvel en helt igennem fantastisk tur. Det er forhåbentlig ikke sidste gang!

Her lige de kolde facts: Programmet var som bekendt Sissinghurst og Great Dixter plus det løse. Vi havde 3½ dag til rådighed og "det løse" blev planlagt løbende ud fra velmenende råd fra de søde værter, vi mødte på Bed & Breakfast. Samlet blev det til disse besøg:
 • Fredag: Sissinghurst
 • Lørdag; Great Dixter og Pashley Manor Gardens
 • Søndag: Denmans Garden, West Dean Gardens og Parham Gardens
 • Mandag: Wisley Garden
OG - tiden var bestemt givet godt ud. Ja, altså lige undtagelse med af Denmans Garden, der desværre ikke levede op til tilliden (undskyld, John Brookes!).

Jeg er nu ved at få alle mine fotos lagt over og sortere. Der er rigtigt mange :-) Og I bliver ikke skånet for et hav af billeder, som kommer på nettet efterhånden, som jeg får sorteret i dem!

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig meget til at se billeder!

  Skal lige høre om I selv kørte bil derovre, og hvis svaret er "Ja, selvfølgelig", må du gerne fortælle om hvor nemt det er at omstille sin hjerne til venstrekørsel... ;o)

  SvarSlet
 2. Fortæl fortæl fortæl. Det er lidt af en god drøm at, tage til England for at opleve dejlige haver :-)
  Husk nu alle detaljer Som fru Friis og så siger :-)
  Rigtig god aften Gro

  SvarSlet
 3. Hej fru Friis - ja, det gjorde vi! Og, ja det var en koncentrationsopgave - særligt højresving. Men det gik nu rigtigt godt. Man skal bare hele tiden være super opmærksom. Det nåede ikke at blive rutine på de fire dage, men jeg gør det gerne igen næste gang :-)

  SvarSlet
 4. ih åh uh glæder mig til at se billeder. Måske du også kunne fortælle lidt om de B&B I boede på?

  SvarSlet
 5. Det skal jeg gøre! Venter nu på weekend og tid til at lægge mere Info ud :-)

  SvarSlet