torsdag den 7. juli 2011

Havebøger på ønskesedlen

En af de ekstra glæder ved at besøge de engelske haver var, at der flere af stederne findes super fine butikker med diverse havegrej og skønne havebøger. Især hos det engelske haveselskabs have Wisley Gardens findes en stor bogafdeling!


Der var desværre ikke plads til mere end en enkelt i bagagen - og her blev en bog om Sissinghurst førsteprioritet. Men der var også mange andre bøger, der kunne friste, så flere af dem lander vist på ønskesedlen til jul - hvis jeg kan vente så længe :-).       

       

Måske er der nogen af jer, der allerede har en af disse bøger?
- så hører jeg meget gerne anmeldelser :-)

5 kommentarer:

 1. Hold da op en bogafdeling og så om HAVER! Tænk at du kunne begrænse dig til én. Vi står på tærsklen til 14 dages sommerferie i England, og jeg skal også kigge bøger... Har dog ingen af ovenstående, men de ser fristende ud.

  SvarSlet
 2. uhmmmm.... guf for øjnene, vinteren er reddet!! Det må da have været forfærdeligt at vende ryggen til dette havebøgernes mecca, men herligt med det hjembragte Sissinghurst litteratur, så du kan sidde og svælge i sommerminder. God fornøjelse :o)

  SvarSlet
 3. Det er da ren slaraffenland. Tænk at du kunne begrænse dig til kun en enkelt.
  Jeg kender dem heller ikke - men kunne absolut godt have lyst til det :-)

  SvarSlet
 4. Uhm, hvor ser det bare herligt ud. Jeg ved ikke om jeg kunne have nøjes med en ;-)
  Jeg låner ofte The gardens of Gertrude Jekyll og andre bøger af og om hende på biblioteket. Der er masser af inspiration at hente til bedsammensætning og farver. Hun var en fantastisk have-kvinde.

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 5. Det er godt klaret, kun at købe en´ bog sådan et sted :-)

  Jeg tror, jeg ville være gået helt shop amok, uden tanke for, hvad bøger vejer ;-)

  SvarSlet