lørdag den 9. juli 2011

Velkommen til "Isabellas Veranda"

Indtil regnvejret for alvor satte ind her i eftermiddag, har der dagen i dag været dømt hækklipning! Da vandet så begyndte at vælte ned, søgte vi indendøre, og hvad er mere oplagt en lige at tjekke mails og så selvfølgelig blogge lidit, og se hvad I andre derude laver i dag :-) 

... I mailen lå en nyhedsmail fra Isabella Smith med link til hendes nye blog. VELKOMMEN til - siger jeg! Skøn, skøn overraskelse!

Isabella Smith har i mange år været stor inspirationskilde her i huset. Da jeg i slutningen af 90'erne flyttede i hus med have, var det meget kærkomment med inspiration, der var fulgte med tiden og havde andre frø end dem man lige kunne finde i nærmeste havecenter.

Det skønne køkken- og havekatalog og ikke mindst hendes julekatalog var noget af det bedste (både pga. dejlige ting men også den fine grafiske stil), og jeg har haft stor glæde at ting fra hendes dejlige netbutik. .. behøver jeg skrive at jeg i sin tid også var flittig seer af hendes have/madprogrammer?

Jeg er sikker på, at mange af jer også har haft store glæde af Isabellas verden?! At hun nu også bliver aktiv på bloggen Isabellas Veranda, er en dejlig lørdagsoverraskelse! 

NB. Isabella har også skønne opskrifter på bloggen. 

(billedet i dette indlæg er lånt fra Isabellas nye blog)

3 kommentarer:

  1. Skønt med sådanne sysler på en regnvejsdag.....tak for tippet.....må hellere kigge ind på verandaen :0)

    Knus Dorthe

    SvarSlet
  2. Jeg fulgte også med i Isabellas tv programmer, synd de ikke er mere. Tak for tippet, den blog må jeg også kikke på.
    Annette

    SvarSlet