fredag den 9. marts 2012

Forår på vej...

.. lover metereologerne. Det betyder, at denne weekend skal bruges til sidste oprydning i staudebedene, så der er plads til alt det, der nu kommer væltende.

Påskeklokkerne er kun forsigtigt på vej. De blev - som så meget andet - flyttet i efteråret, og det har sat dem en del tilbage. Men sådan er det at være plante her hos mig, der flyttes nemlig ofte rundt! - og de er da heldigvis standhaftige.
Tulipanerne, som jeg fik lagt en del af i efteråret, er også på vej op nu. Jeg er vist ikke den eneste, der spejder efter grønt med længsel!


God weekend! 

5 kommentarer:

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Jeg håber på fint vejr lørdag/søndag, så jeg kan komme i haven. I dag har det været for blæsende og koldt.

  SvarSlet
 2. Hej, jeg har kigget med på din blog igennem længere tid - nu må det være tid til en kommentar. Du har altså bare en super flot have. Jeg så billederne af æblerne og lanternerne i træerne - det så bare så fint ud!
  Og din nedgravede trampolin - hvor er det gennemført. Drømmer også om det projekt herhjemme - min mand deler desværre ikke denne drøm, må måske bliver han overtalt en dag. Det er med sikkerhed også hårdt arbejde medmindre man har en maskine til hjælp:-)

  Må jeg spørge hvor du har købt dine havestole - dem med det hvide sæde? De ser så lækre ud!
  Mange hilsner Bente

  SvarSlet
 3. Skønt skønt skønt, man bliver så glad.

  Jeg kan i øvrigt kun give Bente fuldstændig ret, din have er fuldstændig fantastisk.
  Jeg har fulgt din blog lang til før jeg selv blev blogger og glæder mig altid over dine indlæg.

  SvarSlet
 4. Åh ja det er skønt.........og lad det bare piple op med forårsglæde skønne ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Tak for de søde kommentarer! ...Har været ude i haven hele dagen og har nydt det i fulde drag.
  God ny uge til jer!

  PS....De hvide stole er Tom Vac fra Vitra :-)

  SvarSlet