onsdag den 28. marts 2012

Kulde på vej...


De sidste dage har været så skønne - selv forsythiaen blomstrer nu, og det betyder normalt grønt lys for klipning af lavendel, men jeg tror nu alligevel, at jeg venter lidt! Metereologerne lover koldt vejr de kommende dage, så jeg ser tiden an - håber, at der efter kulde de kommende dage igen er dejlige lune forårsdage på vej.
 

3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du holder igen med saksen, med det dumme vejr de varsler med.
  Fin anemone, jeg har en enkelt hvid der er spunget ud, de er så søde.

  SvarSlet
 2. Hej Lone
  Arg, håber blot at det er dig som er lidt for forsigtig med lavendellerne. Jeg klippede mine for 14dage siden.
  mvh
  Lars

  SvarSlet
 3. Hej Lars,
  Det skal du nok ikke være så bekymret over - jeg har gjort alt det forkerte med mine lavendler tidligere. Det har højst betydet, at de er lidt længere om at komme i gang :-)

  SvarSlet