onsdag den 14. marts 2012

Fristet igen...


Under Bilka-besøget hoppede der også tre dejlige roser ned i vognen. Claus Dalbys 'Comte de Chambord'. Den ser ud til at være lige det, jeg ledte efter :-)

Er der nogen, der kender den / har den i haven ?

PS. Ros til Claus for fine planteskilte, der også bringer en ordentlig vejledning i, hvordan der plantes og passes. Det er faktisk ret  gennemført.

Foto lånt hos plantetorvet.dk

7 kommentarer:

 1. Jeg købte 3 stk. Comte de Chambord sidste år, men da de stod i et bed, hvor der næsten var for mange blomster blev de lidt trykket og udviklede sig ikke, som de skulle. Det er der nu rådet bod på, og jeg håber at de i år bliver store og smukke. Den er en utrolig smuk rose.

  SvarSlet
 2. Hej Lene - tak for tippet!

  Jeg har faktisk netop plantet dem i staudebedet, så jeg må hellere sørge for, at de ikke bliver "kvalt". Har også en i krukke - så kan jeg jo se, hvad der går bedst.

  Held og lykke med dine også :-)

  SvarSlet
 3. Det er en skøn gammel rose. Jeg købte den også sidste år, hvor den stod pakket ind i andre planter og derfor ikke blev så stor. Blomsterne var dog smukke, så glæd dig.

  SvarSlet
 4. Comte de Chambord er en utrolig smuk rose, som tilmed dufter rigtigt fint. Den er ikke glad for vedvarende sommerregn, som sidste år (men hvem er det???) - du kan evt. se mine her:

  http://frkanemone.blogspot.com/p/mine-roser_17.html

  Farverne på rosen er bare så flotte, jeg undrer mig tit over hvor godt afstemt bladfarverne er med blomsterfarverne og det gælder også Comte de Chambord.

  SvarSlet
 5. Hej :0)

  Jeg har den desværre ikke...endnu ;0) Men den er meget meget smuk.
  Vidste ikke at roserne i Bilka selv hoppede op i vognen....må da vist tage mig i agt når jeg kommer derhen ;0) Er der andet jeg skal passe på?? :D

  Kh Marlene

  SvarSlet
 6. Hej Marlene
  Jeg kan kun sige - tag dig i agt :-D

  SvarSlet
 7. Jeg havde den i min tidligere have for ca. 10 år siden. Den er fin, men ikke en af mine yndlingsroser.

  Kh. Marlene

  SvarSlet