tirsdag den 24. juli 2012

Smukke Italien

Knap tre uger i Italien. Skønt vejr, mad, vin, stemning og smukke omgivelse. Selvom jeg har holdt ferie fra både arbejde og havebloggeri, er fotos af grønne indlæg naturligvis uundgåeligt, når man er havenørd til fingerspidserne - her glimt fra smukke Toscana....og have v. strandområde ved middelhavet i Forte dei Marmi.En ny samlermani er desuden skabt - krukker! Både i England og nu i Italien har jeg taget en del fotos af krukker, som jeg tænker på et tidspunkt at lægge her på bloggen. Jeg sidder altid selv og surfer efter inspiration på nettet, når jeg skal finde på nyt til krukkerne, så inden længe starter jeg egen samling her i Havedagbogen. Kig endelig med, når jeg går i gang med at lægge dem på - om ikke andet kan man bare nyde billederne af de smukke krukker og plante/krukke-sammensætninger! Jeg giver lyd, når der er noget på vej :-)

God sommerdag derude - det er bare med at komme ud og nyde det!

3 kommentarer:

 1. Engang nørd - altid nørd.
  Jeg glæder mig til at se den krukkede samling :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser der skønt ud. Jeg glæder mig også til at se dine krukke billeder :-)

  SvarSlet
 3. Skønne, skønne Toscana, et sted der virkelig har betaget mig... og krukkerne! De giver stof til mange drømme..

  SvarSlet