søndag den 1. juli 2012

Ruten fra inspirationsturen

Inden det hele står i sommerferiens tegn her i huset vil jeg lige gengive ruten i England i sidste uge. De fleste af haverne vi så var bestemt skønne at besøge, og vi fik masser af inspiration til anlæg, haverum og plantekombinationer med hjem i bagagen. Jeg vil forsøge hen over de næste måneder at lægge lidt info her på bloggen om haverne.

Chipping Campden

Her en kort liste over turen:

FREDAG
Cerney House Garden
Barnsley House Garden
Stone House Garden
Chipping Campden

LØRDAG
Hidcote Manor Garden
Kiftsgate

SØNDAG
Sudeley Castle
Snowshill
Bourton House Gardens
Blenheim Palace

MANDAG
Sissinghurst
Borde Hill Gardens (kan ikke anbefales...)

TIRSDAG
Nymans
Wakehurst

Skulle du være ved at planlægge en tur England og gerne vil vide lidt mere om en af haverne, er du altid velkommen til at kontakte mig - enten her på bloggen eller på min mail. Så vil jeg svare, så godt jeg kan :-)

6 kommentarer:

 1. Hej
  Det er helt fantastisk hvad I kan nå på 5 dage. Det ville vi aldrig have nået, men respekt for det. I er rigtig gode til at udnytte tiden er kan jeg se. Og det ser spændende ud, også dine tidligere indlæg fra England.
  Skøn have du har i min absolutte yndlingsby Skanderborg. Mange hilsener fra en anglofil Skanderborgenser - som flyttede for nogle år siden, og som har været i England mange gange men altid kan bruge inspiration.

  SvarSlet
 2. De indlæg vil jeg glæde mig til. Tænker selv på om min næste Englandstur skal være ud at besøge private engelske haver (blandt andet). Jeg sidder og bladre i ´den gule bog´ og bliver helt utålmodig.

  Hilsen Hanne, Tilst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne,
   Så skal jeg glæde mig til at vise dig fotos fra Cerney House..
   Privat have - lidt forsømt nogle steder, men virkelig skøn :-)

   Slet
 3. Jeg må da også lige indrømme, at vi havde lidt sved på panden en af dagene ...da vi lige nåede Blenheim Palace en time før lukketid :-) - men vi ville bare så gerne nå det hele!

  I øvrigt er turen nøje planlagt hjemmefra, og så kommer der altid lidt ekstra til, fordi vi bor på Bed & Breakfast og får steder anbefalet oveni. Sådan kom fx Wakehurst med i år. Desuden var det slet ikke vores plan, at vi skulle se Sissinghurst igen i år, men da vi gik til køjs søndag aften, måtte vi erkende, at vi manglede en dosis Sissinghurst, og den have er altså bare helt fantastisk - stadigvæk min absolutte yndling!

  SvarSlet
 4. I har godt nok haft en stort program, imponerende at I nåede så meget,og det vil jeg glæde mig til at læse mere om i dine indlæg.

  SvarSlet
 5. Hej Lone.
  Hold da op, hvor har I nået meget. Jeg glæder mig til at læse mere om de dejlige haver, I har besøgt.
  Hilsen Christel

  SvarSlet