torsdag den 26. juli 2012

Øv.

Siden vi kom hjem fra ferie har jeg med jævne mellemrum vandret omkring en særlig dahlia i køkkenhaven. Den er plantet sammen med fennikel og kæmpe verbena, da jeg har tænkt, at det var et super flot match. Dahliaen er (troede jeg) 'Downham Royal' købt i foråret, og jeg har glædet mig til, at den skulle springe ud. Har ledt efter den længe, så var ret begejstret for at have fundet den igen.

Tænkte godt nok først, at den havde lige lovligt mørk løv, men.. det kunne jo være, at den ville arte sig på sigt. Men nej! Denne er bestemt ikke, hvad den på pakken udgav sig for at være: Øv!


Og kombinationen her duer absolut ikke - så ud af bedet må den. Det var altså lige lidt ærgerligt.

9 kommentarer:

 1. Øv hvor surt. Jeg har desværre også flere gange været ude for, at dahlia poserne ikke indeholdt det den skulle.

  Jeg har været inde på din krukke fane. Det er nogle skønne eksemplarer du har fundet :-)

  SvarSlet
 2. Der er simpelthen så snyd når det sker.
  Jeg har også prøvet det et par gange når jeg har købt løg og knolde.
  Surt.

  SvarSlet
 3. Øv hvor træls, det sker desværre tit.

  SvarSlet
 4. Du er desværre ikke den eneste, det er sket for. Min nabo's så ligesådan ud.
  3 x ØV.

  SvarSlet
 5. Ærgerligt for dig; men jeg synes nu,at resultatet er herligt provokerende.

  SvarSlet
 6. ÆV altså ! Det er bare så ærgerligt, når det sker :-(

  SvarSlet
 7. det er simpelthen brandærgerligt og r.. irriterende når der sker sådanne fejl fra leverandørens side.....især når næsen har været sat op efter noget helt andet....Øv øv øv - du må sætte den op i en krukk ei stedet for og nyde den andet steds ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Min er fuldstændig magen til - og jeg har efterhånden læst om rigtig mange med nøjagtig samme problem. Så mon ikke et helt parti simpelthen har været fejlmærket. Brandærgerligt er det altså, når man nu har brugt tid på at sammensætte de rigtige farver.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet