lørdag den 23. februar 2013

Tern

En bakke vibeæg fristede. Nu står de i et stort zinkfad på spisebordet og sender løfter ud om snarligt forår.
8 kommentarer:

 1. Smukke fotos af en helt særli løgplante! Synes vibeæg er uendeligt elegante og skønne i formen og de terner er for min hjerne ikke til at begribe... Nu glæder jeg mig til de skyder op som flitsbuer til foråret.

  Dejlig dag fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. Hej Lone:Rigtig smukke billeder af en elegant plante.Jeg har også lige lavet et indlæg med vibeæg.Men jeg kan desværre ikkee tage så flotte billeder som dine.Rigtig god weekend til dig Jette

  SvarSlet
 3. Smukke sansemættende forårsbebudere.... :)

  SvarSlet
 4. Den slags er det godt at lade sig friste af :-) Og foråret er lige om hjørnet!

  SvarSlet
 5. Kære Lone,
  Ja, vibeæg er simpelthen den mest sprøde og delikate forårsblomst der findes. og hvor er det fantastisk at den er ternet (!)
  Det er virkelig et af naturens vidundere, der kan tage fusen på mig. Tænk engang at ´naturen´ selv kan finde ud af det. Mig som går her og tror at det eneste ternede her i verden er skotter og moderne køkkengulve i sort/hvid. Det er da utroligt!
  Rigtig god weekend.
  Mathias

  SvarSlet
 6. De er aldeles nydelige og unike! Jeg plantet dem ifjor høst og venter spent på blomstring i år. Får nyte dine imellomtiden. Flott blogg du har. Legger meg til som følger:)

  SvarSlet
 7. Der er altså også noget vildt fascinerende ved den måde naturen skaber sine egne former på - vibeæg er altid lækkert :-)

  SvarSlet