fredag den 1. februar 2013

Såning af stauder og 2-årige

I dag har jeg lige fået sået alle stauder og 2-årige. Det tog ca. 15 minutter, så det er da til at overskue.

Se evt. min frøliste med log her.

Bakken her til højre er med violfrøstjerne, digitalis grandiflora, kongelys og farvebælg - den er røget ud i kulden i mistbænken. Resten står nu i garagen og luner sig.

God weekend!

9 kommentarer:

 1. Det er bare skønt at kunne børste jorden af hænderne og sige "færdigt arbejde":o)
  Der bliver nogle dejlige planter ud af dine frø så nu er det bare at glæde sig. Eneste lidt trættende ting er at man skal vente så længe på resultatet af de toårige;)

  SvarSlet
 2. Ja, det har du ret i og derfor går jeg tit udenom dem, faktisk. Men disse blev jeg altså nødt til at kæmpe lidt for - tror de vil være rigtig gode i min have :-)

  SvarSlet
 3. Kære Lone,
  Hvor er din holdning til det at så herlig. `15 minutter - færdigt arbejde´! Hvis bare flere ville indse at det ikke behøver være hverken svært, opslidende eller møgkedeligt at lege have. Ja, du ved sikkert hvad jeg tænker. Det ville være alletiders! Jeg krydser fingre for dig.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 4. Lykke til med såingen! Jeg håper at de vil spire for deg :)

  SvarSlet
 5. .....fantastsisk følelse - jeg vil abe efter i dag og så lidt......glæder mig helt :0)

  SvarSlet
 6. Jeg er også ved at snige mig igang med dette projekt har dog snydt lidt og sået lidt i efteråret, så kan så småt ane at der er gang i det.(Løvefod og stedmodere)Og frøbestillingen er sendt så jep er på vej. Hilsen Helle

  SvarSlet
 7. Stauder kan være lidt tricky ind imellem, så held og lykke med såningen. Jeg skal nu også i gang, for det klør altså i fingrene nu ;-)

  SvarSlet
 8. Lækkert:) Jeg er slet ikke kommet i gang endnu, men skal have bestilt nogle staudefrø inden længe. Hvor skønt at nogle ting ikke tager så lang tid - det er en vigtig pointe :)

  SvarSlet
 9. Tjulahop - dejligt at få arbejdet fra hånden :-). Så er der kun forventningens glæde tilbage.

  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet