søndag den 3. februar 2013

Vinterhaven

Det er primært den nederste del af haven, jeg stadigvæk overvejer - og som jeg ikke har valgt en løsning på endnu - Der er jo et hav af muligheder! Dejligt, ikke :-). I morges var jeg ude og fotografere for at forevige det billede, jeg på et tidspunkt skal have forandret. Kig med.


Og her ét taget fra den anden ende af plænen. Det er faktisk i den fjerneste ende, hvor gyngestativet står, at jeg lige nu overvejer at lave et haverum skabt af en hæk - taks eller liguster - i enten en cirkel eller et kvadrat. Den tager jo noget tid om at vokse op, så jeg skal nok bare få mig besluttet og så få den plantet...


.... og et par søndagsmorgen-stemningsbilleder. Taget lige før solen brød frem.
Her fra køkkenhaven klædt i rim og frost...En puttet rose...


10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, og sikke nogle spændende muligheder din have byder på. God arbejdslyst.. :o)
  Ja det med at tage en beslutning om det ene eller det andet, kan sommetider være den længste proces..
  :o)

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt, at du overvejer dit projekt grundigt. Det er svært at visualisere et nyt bed i en have, som at dømme efter billederne fungerer fint. Du ender garanteret med en fin løsning.

  SvarSlet
 3. Fine vinterbilleder, sådan så det også ud hos os, nu ligger der et lag sne over det hele, heldigvis kun tyndt og det var tøsne.
  Held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 4. Smukke billeder fra en kold morgen! ja det er en god tid nu til at få overvejet kommende projekter. Mit problem er at dr indimellem er så mange ideer at de står i kø for hinanden!

  SvarSlet
 5. Hej Lone.Ja! at tage beslutningen er næsten altid det sværeste.Men du har da flere muligheder i din dejlige have.Glæder mig til at se hvad du finder ud af.Og rigtig smukke billeder du viser.God aften Jette

  SvarSlet
 6. Smuk have med rimfrost! Ja det er vigtigt at overveje grundigt, før belutningen tages. Men den fine have, er jeg sikker på, at din beslutning bliver den rigtige!
  Dejligt baghave og jeg er jo vild med bøgehække!

  SvarSlet
 7. Oh det er en skøn proces og skal finde på det rigtige til sin have, var selv ude og tage billeder i weekenden til at tage med til min haveveninde ( Malene lad romantikken blomstre) så vi kan vende mulighederne sammen så rart og få en andens mening om det.Håber du finder det rigtige.. Hilsen Helle

  SvarSlet
 8. Dejlige frostbilleder. Spændende med flere rum i haven, dem kan man næsten ikke få for mange af :-) Glæder mig til at se hvad du får lavet.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 9. Smukke billeder - og hvor er det dejligt at se en trampolin gravet ned i haven!!

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Dejlige vinterbilleder, ja det er altid et valg skal det være det ene eller det andet... og når der er nok at vælge imellem så er det svært, rigtig svært. En hæk vil dele det hele pænt op, jeg kan godt lide at haven bliver delt i flere rum for at få den til at virke større og mere behagelig at opholde sig i.

  Synes det er skønt at se i osse har gravet trampolinen ned, vi har valgt at sætte en hæk rundt om vores og det har vi lige fundet den helt rette løsning på hvordan den skal klippes... men det kommer om et par dage på bloggen.

  God weekend
  Haveknus
  Annette

  SvarSlet