fredag den 10. januar 2014

Jeg ved det godt...

... at vinteren nu er på vej. Jeg har ellers svært nydt, at solen har været fremme i dag og rent faktisk lagt sine solstråler ud over landet.


Haven tror, at vinteren er på retur og overalt er der små forårstegn - selv i fuglenes sang de seneste dage har man anet forår.Hyacinter i krukker på terrassen har nydt solen i dag. I aften kommer de indendøre.


Det er som om, at fuglene i dag er ved at forstumme - at de forstår kulden er på vej igen. Og der har været travlhed i haven omkring fodrestationerne i dag. Mon de samler til forråd?


4 kommentarer:

 1. TV2 vejret har aflyst frost og sne her hos os, mens DMI stadig holder fast i vintervejr. Ved snart ikke hvad jeg ønsker mest, for hold da op som ukrudtet også gror :)

  SvarSlet
  Svar
  1. En lille smule kulde er kun fint - især for dræbersnegle og andet kryb. Men jeg kan ikke lade være med at kigge på alle mine kæmpeverbenaer og bakkestjerner... så er der en lille stemme indeni, der ønsker frosten bliver væk :-)

   Slet
  2. Ja, jeg er også splittet. Måske bare en lille hurtig vinter på en uge og så ellers forår ;-). Hvordan går det med din amaryllis?

   /Birgitte

   Slet
  3. Birgitte - det er super spændende :-)
   Det ser ud til at en knop er på vej. Kigger lige forbi den hver dag, for at se om den rører på sig ;-)

   Slet