onsdag den 15. januar 2014

Planer på vej

Jeg er slet slet ikke færdig, men første skitse ligger nu standby på skrivebordet. Så jeg kan gå og kigge det lidt an, indtil jeg går i gang med næste udkast. Som jeg vist har skrevet om engang på HAVEFOLKET, så tager jeg altid udgangspunkt i den eksisterende plan og skitserer videre på manifold, indtil den endelige plan er ved at være på plads. Først da tegner jeg (hvis jeg har tid) planen rigtigt op.

Og så - bare lige os to imellem - et lille smugkig på skitsen.


Hele baggrunden for mit tegneri er, at vi er ved at overveje at renovere alle højbedene i år, og - hvis der er tid - skal vi også have lavet et loungeområde ved bålpladsen. Lavet af godt tømmer og malet i samme skønne sorte farve som alt andet træværk i haven.

Hvis du kigger godt efter herover, så kan du se, at også er sat plads af til et væksthus. Men nej, det er altså ikke planen, vi skal have det foreløbig - måske aldrig! Men, hvis det nu er :-)  Ja - så er det altså her, det skal være. Så nu er pladsen reserveret ;-)

5 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud Lone. Det er godt med planer, og selvfølgelig kommer der en skønne dag et væksthus i jeres have :-) Det er dejligt at få renoveret højbedene, jeg fik ordnet 3 af mine sidste år, så der mangler stadig 3, hvoraf den ene virkelig trænger, måske det bliver i år :-)

  SvarSlet
 2. Så fin skisse du har tegnet. Håper veksthuset også står i hagen din etterhvert - nå som det har fått plass på arket:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være super cool, men jeg må vist begrænse aktiviteterne lidt :-)

   Slet
 3. Jamen selvfølgelig skal I da have et væksthus, det er den 3 dimension i haven, kan (næsten) ikke undværes. Flot og spændende skitse, ser meget sådan proff ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved du har ret Henrik, men jeg er bange for at forsvinde fra familien alle lyse timer, hvis jeg får et væksthus :-) Så, det er vist bedst at vente et par år.

   Slet