søndag den 2. marts 2014

Nyt magasin på gaden!

Tænk at være så passioneret omkring en ting, at man slet ikke kan lade være. Selvom det kræver brug af de små nattetimer, tilsidesættelse af et par andre ting man rigtig gerne vil og meget mere, så har det igen været en fornøjelse at sætte materiale sammen til et helt magasin. Og når det endelig kommer på gaden, så er det en fantastisk følelse.

Har du mon allerede set det? 
Hvis ikke, så håber jeg, du har tid til at kigge ind forbi HAVEFOLKET og læse med i vores marts-tema, hvor vi også præsenterer det nye e-magasin. Der er masser af ideer og inspiration til køkkenhaverne :-)

Rigtig god søndag til dig!

7 kommentarer:

 1. Så flot og prof. Glæder mig til at dykke ned i magasinet og læse artiklerne. Og, er selvfølgelig ved at revne af stolthed over at kende jer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :-) Tak.
   Glæder mig til at høre hvad du synes om artiklerne. Og så glæder jeg mig altså til at få din artikel på HAVEFOLKET i løbet af marts måned. Det er mega hyggeligt at have dig lidt med på holdet.

   Knus - og god søndag til dig!

   Slet
 2. Jeg siger også som Birgitte - hvor er det et flot magasin, og jeg er også stolt over at kende jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente
   - jeg får jo helt røde ører :-)

   Slet
 3. Jeg glæder mig også til at fordybe mig i magasinet, det er lige noget for mig :-) Tillykke med endnu en succes.

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at læse det, det er fantastisk, at I har tid og overskud til at lave et så fint havemagasin og dele det med os.

  SvarSlet
 5. Så flott, superhärligt, stort tack! /Katarina

  SvarSlet