torsdag den 11. september 2014

Septemberblomstringer, og tak

Min blog er i allerhøjeste grad en havedagbog. En havedagbog, hvor jeg registrerer og noterer mig ting, som jeg har glæde af igen til næste år og årene derefter.

At mange læser med er min store glæde, og jeg elsker, når der lægges en sød/kritisk/rådgivende kommentar eller hilsen. Det er så hyggeligt. Tak til alle jer, der i årenes løb af denne kanal er blevet en del af havevennerne. Det er et lille samfund, som jeg sætter rigtig stor pris på. Hvor er det skønt, at man af denne vej kan finde frem til et interessefællesskab og dermed få havesnak lige når man har tid. Det er virkelig en hverdagsluksus, der kan mærkes.

Der er desværre ikke så mange af vores slags, hvis man bare lige går udenfor havelågen og kigger sig omkring, så hvor er det dejligt, at vi kan mødes "her" - over nettet.

I dag skal jeg lige dele havens blomstringer med jer. Her er en samling af alt det der blomstrer i haven - lige nu.

Tak fordi du læser med!
- og hav nu en rigtig dejlig dag... hvor end du er.
kh. Lone
10 kommentarer:

 1. Tack själv Lone för all inspiration och att du så frikostigt delar med dig av ditt trädgårdsliv. Tänk så berikande det är att kunna besöka alla trädgårdsbloggar och få så fin inspiration, underbart!
  Så mycket du har som blommar just nu! Du har verkligen sensommarflor i din trädgård. Din Helenium som du har på tredje raden nerifrån i mitten, vad är det för namnsort? Kram Merja

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Merja - jeg har desværre ikke sortsnavnet på den. Købte den for nogle år siden hos Kjeld Slot, tror jeg faktisk. Og - ja - den er virkelig fin. En af mine yndlings her i efteråret :-)

   Slet
 2. Pisselækkert - undskyld jeg bander !
  Vi kan lide hvad vi ser - her på østsiden :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lone
  Smukke billeder og fin tekst, for du har ret, dejligt vi kan mødes om vores fælles interesse: HAVEN
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jeg kunne ikke være mere enig - bloggen er både en dagbog, et frirum - og tænk: et sted hvor man har fået helt nye bekendtskaber og venner. Og ikke mindst et dejligt fællesskab om en interesse, som ikke alle kolleger/venner/familie deler lige meget.
  TAK, søde Lone :)
  Skønne blomster, et helt konkret bevis på hvor meget september har at byde på. Masser :)

  SvarSlet
 5. En fornøjelse at læse med:-) flot collage, du har ret der er meget i, også, september-haven, kan jeg erfare for første gang i år;-). Er også glad for at jeg har opdaget alle de skønne haveblogs!

  SvarSlet
 6. Hej Lone.Dejligt indlæg................og en skøn collage med hvad september har at byde på.
  Og jeg er lykkelig over det have univers jeg er blevet en del af.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 7. Tak for en skøn blog med stor inspiration :-) :-)

  SvarSlet
 8. For en fantastisk kavalkade med massevis av vakre blomster. Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 9. Nydelig blomstring i septemberhagen din!
  Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet