torsdag den 4. september 2014

Næsten-ny indkørsel

Lige før sommerferien omlagde vi vores indkørsel. Jeg skrev lidt om det dengang, men har aldrig fået vist resultatet.

Sagen var den, at en del af vores IBF betonfliser var gået i stykker (næsten 100 stk.), og IBF var så venlige at erstatte de ødelagte sten. Herefter fulgte så omrokering og sortering - ud med alle dem der var i stykker - og så nedlægning af alt igen.

Når vi nu alligevel skulle have det hele op, besluttede jeg, at det skulle lægges i skaktern i stedet for halvforbandt, og så havde jeg bestilt en lille palle med nogle klinker fra Petersen Tegl. En lille ændring mere skulle der nemlig til.

IBF betonfliser, Petersen Tegl

Fliserne er "sorte" IBF, så jeg har fundet en meget mørk Petersen klinke med toner af blå i. Disse har vi lagt i bånd på tværs af indkørsel med jævn afstand.

IBF betonfliser, Petersen Tegl

Vi er ganske tilfredse med resultatet. Og den egentlig ret lille ændring med klinkerne har gjort en fin forskel. Ja, undskyld det lidt skæve billede, men jeg håber, at du kan vurdere resultatet.

IBF betonfliser, Petersen TeglTippet er hermed givet videre til andre, der trænger til fornyelse eller bare gerne vil lave en lille variant i de mange betonbelægninger. Kopiering er tilladt :-)

7 kommentarer:

 1. Så flott det ble, Lone! Det ble veldig fint med de små hellene sammen med de du hadde fra før. Lekker farge på de!

  Min mann legger heller og stein i fra IBF her i Norge, så han kjenner godt til deres produkter. De har mye fint i stein :-)

  Ha en deilig dag!

  SvarSlet
 2. Jeg har en mindre overskud, af helt samme tegl og har også gået med tanken om at smække dem ned et sted - har bare ikke fundet det perfekte spot endnu.
  Det ser superfint ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - hvor sjovt. Hvor er de til overs fra? er det fra vinterstuen?

   Slet
  2. Jeps fra vinterstuen. Tror nu kun at jeg har omkring 25 styks, men er alligevel lidt træt af at de bare står der og står, det er jo et lækkert materiale!
   Finder nu nok på noget en dag ;-)

   Slet
 3. Jamen det er jo både helt og aldeles fornemt og elegant. Sikke et flot gulv. Her kan holdes asfaltballer også, når bilerne er ude...

  SvarSlet
 4. Hej,
  Vil du oplyse navnet/nummeret på teglet fra Petersen.
  Det er så flot, hvad I har lavet.
  Kh. Bodil (bodilogkajmortensen@gmail.com)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bodil - den hedder PK15 :-)

   Slet