onsdag den 17. september 2014

Første, men ikke sidste gang!

I weekenden havde jeg totalt brug for tid til eftertænksomhed og unden at tænke meget over det, greb jeg en grillkniv fra køkkenskuffen og gik i gang med et havejob, jeg aldrig før har kastet mig over. Skæring af græsplænens kant mod belægningerne.


Jeg ved ikke lige, hvor ideen kom fra, men nu er det gjort, og udover at jeg fik styr på tankerne, så ser det da også ret godt ud (se lige bort fra ukrudtet mellem belægningsstenene - det bliver et job for næste weekend).Er det mon også noget, du gør???

17 kommentarer:

 1. Jeg gør det også. Jeg bruger en kniv beregnet til at skære i Rockwool. Den har en god størrelse og gode takker. Og det er ret nemt. Tak for en super dejlig blog. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Super fif - den er garanteret bedre end min grillkniv.
   I hvert fald i længden ;-)

   Slet
 2. haha -mon du blev inspireret af Lene Bag havelågen, som dog brugte en saks i sommer:-))
  Dine kanter blev i hvertfald flotte og da du fortæller at du fik styr på tankerne var det to fluer med et smæk - perfekt!
  Jeg bruger spaden til at stikke kanterne, både langs bedene og flisekanterne - jeg holder meget af det fordi jeg på kort tid får flotte kanter og det er også meditativt for mig:))

  SvarSlet
  Svar
  1. jo jo - saks til græskanterne bruger jeg også på dage, hvor der er rigtig god tid.
   (Dem er der bare ikke så mange af :-))

   Slet
 3. Skarpt og lækkert - køkkenredskaber kan bruges til meget - i haven ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :-) Selv vores GJ bestik kommer med ud en gang imellem.
   Men sig det ikke til min mand ;-)

   Slet
  2. your secret is safe with me;-)

   Slet
 4. Jeg har både en grillkniv, en bordkniv, en køkkensaks og en spiseske i mit værktøjssortiment - og bruger som du, kniv til kanter og en køkkensaks :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ - godt at høre, jeg ikke er alene :-)

   Slet
 5. Det pynter meget og det meditative kan jeg sagtens genkende - jeg er indtil flere gange faldet i nærmest meditativ trance når jeg liiiige skulle rense et par flisefuger for mos og ukrudt og så er endt med at kravle rundt på knæpuden en halv formiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det, det er - nærmest meditativt :-)
   Du har helt ret.

   Slet
 6. Jo jeg skærer også kanter af. Det ser så fint ud, der kommer ligesom mere ro i bedene, og flisegangene ser også bedre ud, når græsset ikke vokser ind over. Jeg har 672 meter kanter i haven, og jeg nyder faktisk også at ordne dem. Jeg håndluger altid bedene i samme ombæring, og så flyver tankerne, det er noget så dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sejt - at du håndluger og skærer alle 672 meter. Nu skal jeg altså også snart have fundet en sommer, hvor turen går til din have :-)

   Slet
 7. Kniv skarpt og godt ser det ud, rart at få styr på tankerne:-)
  Bruger en spade, og helst ikke for ofte, det er et af de job jeg ikke bryder mig om, og det ser ud derefter, men elsker synet når det er gjort, og det er et projekt jeg har skubbet til side, men nu er det ved at være på tide:-)
  Falder til gengæld helt til ro når jeg håndluger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håndlugning er godt for sjælen.
   Det er jeg sikker på :-)

   Slet
 8. Hej Lone.Her på mit lille godsskærer vi kanterne langs stierne et pat gange om året................og der bliver også brugt en god kniv..................tilfredsstillende arbejde,for det ser bare rigtig godt ud bagefter.God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Synet af anstrengelserne er bestemt en af de store gaver ved havearbejde. Og skæring af kanter er et af de havejobs, der virkelig giver på tilfredshedskontoen. Også bagefter ;-)

   Slet