lørdag den 22. november 2014

Julestemning

Efter måneder med forberedelse til årets julemagasin på Havefolket er det ikke til lige at slå juleglæden fra igen :-). Den har sat sig fast, og mens jeg sidste år undertrykte den, og endte med at gå igennem julen uden den helt store julestemning i kroppen, så har jeg i år besluttet mig for bare at give den gas! For jul er jo glædens tid og hvorfor ikke også nyde den her i november. Dagene er korte, og julelysene i planterne på terrassen, monterede jeg for en uge siden.

Der står nu to juletræer klar i garagen, som skal have fod på i morgen. Og der er så småt juletendenser rundt omkring i både hus og have ... ja, vi går faktisk og snakker om julebag, og mandariner bliver selvfølgelig pillet i stor stil.

Mon der også sniger sig jul ind hos jer?

God weekend,
kh. Lone

10 kommentarer:

 1. For første gang i år synes jeg faktisk det er helt ok med alt det juleri, der dukker op her i november. Måske fordi der kun har været 18 solskinstimer i november. Vi trænger til lys og hygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi! Heldigvis skinner solen i dag i Skanderborg. Det er fantastisk :-)
   Dejlig dag til dig, Birgitte.

   Slet
 2. Der er sunget sig rigtig meget jul ind allerede, da jeg holder åben julehave imorgen med salg af dekorationer, loppemarked og varme drikke. Dejligt billede du viser. God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina - håber du havde en skøn julehavedag. Her var det godt nok virkelig skidt vejr i går. Håber det var bedre hos dig!

   Slet
 3. Jeps...jeg tror jeg bliver grebet af temmelig meget julestemning i år. Har fået lyskæder op på skuret (har jeg aldrig haft før) og er så småt gået i gang med at lave juleudsmykning i udestuen...
  Den almindelige indedørs julepynt venter jeg dog med til næste weekend - eller næste igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)) Lyskæder er så hyggelige.
   Lyder som en god idé at putte lidt julestemning på skuret, også.

   Slet
 4. I år bliver det også tidligt juleri hos os, jeg er helt i stemning allerede - det plejer jeg ikke at være.
  Jeg ser at vasen med grenen er som taget ud af artiklen på HAVEFOLKET :::))))

  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. :-)) Nemlig
   ja, det er en af de ting jeg er blevet jule-afhængig af. Små nåletræer i vaser, potter, krukker etc. Det er bare så fint, synes jeg. Og med et par små ornamenter - så er stemningen lige i skabet. Uden at tage overhånd.

   Slet
 5. Tusind tak for al den tid du har brugt på HAVEFOLKETs julemagasin - det er vanvittig flot og vildt lækkert. Nyder jeres artikler og flotte billeder.
  Håber du kan bevare julestemningen, den skal nemlig ikke undertrykkes, den skal passes på og plejes - og meget gerne med masser af lys og clementiner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Ketty - hvor er det godt at høre. Det er jeg super glad for!
   Og tro mig, den bliver passet i alle ender og kanter :-))

   Slet