fredag den 14. november 2014

På pension

For halvandet år siden købte jeg 4 store kurve til planter på terrassen, da jeg ikke kunne finde frem til de kummer, jeg drømte om. De har gjort det super godt og har været rigtig hyggelige, men levetiden er som bekendt ikke imponerende.

Så nu hvor jeg endelig har fundet de rigtige krukker til terrassen, er kurvene kommet på pension. Og her i haven betyder det et liv på 1. klasse i hyggekrogen :-) Lidt platanblade fanger de og ellers er de såmænd bare til pynt.

Nå ja, der er lige én, der har en opgave lidt endnu, mens den venter på sin afløser. Men - afløseren er lige om hjørnet, så inden længe kan den også holde fri.

Og - det skal vi andre også snart.
Weekenden er nemlig også lige om hjørnet :-)

Rigtig god weekend til dig!
kh. Lone

2 kommentarer:

  1. Dejligt at kurvene kan få lov til at nyde deres 3. alder i ro og mag. Her vil de kunne modtage besøg og se smukke ud, nu hvor alderen har givet lidt patina. Begrebet "det grå guld" har ikke været helt forgæves. ;)

    SvarSlet
  2. Jeg bruger mine udtjente kurve som "skraldespande" til grønt affald placeret strategisk rundt omkring i haven.

    Glæder mig til at se pensionisternes afløsere. :-)

    SvarSlet