lørdag den 27. december 2014

Fine juledage

Julemorgen vågnede vi alle op til sne over det meste af landet. Sneen afløste en regnvåd juleaften uden den hvide charme, vi alle et eller andet sted ønsker os til jul.


Men så kom den - sneen - og på trods af julefrokoster og familiehygge har der også været tid til at få fyldt alle foderstederne op i haven, og det har fuglene ventet på med længsel, ser det ud til.

Her i juledagene har haven været overbefolket af alverdens fugle, og vi hygger os alle lidt ved at kigge ud og følge med i hvilke nye gæster, der kigger forbi.

Med ønsker om dejlige juledage til dig & dine.

4 kommentarer:

 1. Så vackert med alla bevingade vänner i julesnö, framför allt rödhaken. Merja

  SvarSlet
 2. Det er en mild overdrivelse, at du skriver sne i det meste af landet :) Fyn og Samsø fik ikke et fnug så vidt jeg ved, jeg er ikke en gang sikker på at Syd og Sønderjylland fik, men Øst og Midtjylland var mere heldige. Nå men jeg er ikke så vild med sne, med mindre jeg skal tage billeder af det :)

  SvarSlet
 3. Ja, det er skønt at sidde og kigge på fuglene. Det gør vi også en del i disse dage :-). Selvom vi ikke fik sne på Sydsjælland, så ligger der den smukkeste hvide rimfrost over haven, og det stiller vi os ganske tilfreds med. Især når himlen er blå, solen kigger forbi og luften er klar. Det er bestemt en dejlig juleferie. Ønsker dig det samme :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 4. Ja, vi var heldige her i Østjylland, for en gangs skyld passede det gevaldigt godt med sne der julemorgen lå som en ekstra julegave til de sne-elskende.
  Fuglene flokkes omkring foder i disse dage - dejligt at skue og vigtigt at huske.
  Fortsat god jul... :)

  SvarSlet