lørdag den 13. december 2014

The little black house

En af de blogs, jeg ofte er forbi, når jeg er på tur i blogland, er 'En Landliggers Dagbog', som Birgitte Sværke står bag. Jeg har stor respekt for hendes personlige stil. Hun har en helt særlig evne til at finde gamle ting og sætte dem sammen på en lækker nutidig måde. Hendes indlæg på bloggen afspejler det med stor tydelighed - men et besøg i hendes shop gør i særdeleshed også. Her er der masser af små fine fund - og tilmed til fine priser.


Har du mon besøgt shoppen?

Hvis ikke, så gør det endelig. Du finder den lige her.Skal du ikke købe, så besøg hende endelig alligevel! Bare for lige at nyde hendes evne til at finde fine ting med historie... og til at tage delikate fotos.

Billederne her i indlægget er en kombination af input fra blog og shop.

6 kommentarer:

 1. Den blog ligger i min top 5 og jeg besøger også butikken jævnligt selvom jeg ikke har købt noget der endnu, så nyder jeg at følge med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg bestemt også. Som jeg vist skriver herover, så er jeg ret vild med Birgittes billeder. Hun fanger nogle fine stemninger.

   Slet
 2. Tak, Lone - og Lisbeth. Man må hjertens gerne bare kigge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte.
   Og hyggeligt at du læser med :-)

   Slet
 3. Jeg ser også altid Birgittes blog... men jeg har aldrig besøgt "butikken!.... det vil jeg da skynde mig at gøre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi - ja, det må du endelig gøre.
   Der er mange fine ting, der vækker minder :-)

   Slet