tirsdag den 21. april 2015

Nye toner i bålhaven

HAVEFOLKET skrev jeg i går lidt om, at vi er ved at lave om i haven. Ønsket var en ny terrasse og en flisebelagt sti der forbinder vores overdækkede terrasse ved huset med vores nyeste havehjørne - den nye loungebænk i bålhaven.

Indtil videre har vi fået lavet flisebelægningen under selve området i bålhaven. Nu mangler kun trappen mellem de to niveauer og trædefliser, der forbinder det hele.

Som du kan se herunder, er trappen kun lige påbegyndt. Den bliver vi vist først færdige med næste weekend (lige nu har dagligdagen godt fat i hele familien).

Trappen går på tværs af havens lange staudebed. Her har længe været en bakke med græs, og det har ikke rigtig fungeret. Om sommeren er den lige rigelig stejl til at det er behageligt at gå her, og om vinteren bliver den i tillæg frygteligt glat.


Selvom vi ikke er færdige, synes jeg nu, at billedet ser godt ud. Det tegner til at lykkes, som jeg havde tænkt det.

De store krukker er fra vores krukkeshop på terracottakrukker.dk - de hedder PILONE LISCIO, KVADRATISK, og vi har pt. 8 på lager, hvis du skulle være interesseret :)

Nu ser jeg frem til at plataner og figentræer springer ud, så sommerferiestemningen indfinder sig :) Indtil da nyder jeg de fantastiske forårsaftner i haven, mens jeg sår lidt i køkkenhaven, vander krukker mv.

Rigtig dejlig aften til dig & dine!
/ Lone

3 kommentarer:

  1. Jeg er vild med jeres stil og det er da nok en god ide med en trappe i stedet for en skråning. Det bliver alletiders område til hele familiens brug hele sommeren. Nu ønsker vi os bare dejligt vejr, ikke ?

    SvarSlet
  2. Det er et rigtig skønt område som I har fået der og jeg kan levende forestille mig hvor skønt det vil se ud (og lyde) på sommeraftener hvor der er liv og glade børn i haven også. Jeg synes at det er så godt at haverne bliver indtaget på en ny måde med terrasser andre steder end lige i forbindelse med huset.

    SvarSlet
  3. En dejlig lille hyggekrog i har fået lavet :)

    SvarSlet