mandag den 27. april 2015

En hel weekend i haven

Det er jo egentlig det vi går og længes efter - hele vinteren. At kunne få en hel weekend i haven med lune dage og gerne sol.I denne weekend har vi så netop igen gået derude og fået årets haveprojekt lavet færdig.Det er så dejligt at se noget færdigt efter at have tegnet på det over vinteren.

Der ligger jo mange overvejelser bag et design, og i dette tilfælde har det også været lidt af en investering. Både tidsmæssigt og økonomisk - for dette projekt især for trappen, der er bygget af klinker. Jeg overvejede undervejs at ændre til beton og spare lidt på materialerne, men nu er jeg rigtig glad for, at jeg holdt fast i de første planer om klinker.

Fliserne ved loungen er i mørk beton fra IBF - 40x40 - og det samme er alle trædefliserne, der sørger for, at vi kan gå tørskoet fra terrassen ved huset til den nye terrasse nede i haven.

Nu skal græsset lige have fat og få lov at vokse til omkring de nye flader. Så kommer det forhåbentligt til at se ud, som om det har været her hele tiden og er en helt naturlig del af haven.

Nu har vi jo lidt regn i vente, så mon ikke græsset snart skal få fat.

Og så kan jeg henover dagen tage en lille pause fra arbejdsopgaverne og gå ud med kosten og feje sand ned i fugerne mens jeg nyder forårssolen og fuglekvidder.

Det er altså slet ikke så tosset at arbejde hjemmefra en stor del af ugen :)

Rigtig god uge til dig!
Kh. Lone

9 kommentarer:

 1. Superflot og så nåede I det inden konfirmationen på fredag :-)
  Det ser altså bare godt ud med den tegltrappe godt du holdt fast!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak K :) Vi er også super glade for det.
   Selvom det ikke er vildt store ændringer af haven, så har det bare givet hele haven et løft. Og ja - tegl er nu ret lækkert. Håber den holder sig flot i frost/tø mv. Den skulle den jo gerne.

   Slet
 2. Wow, hvor ser det godt ud og hvor er du/ I gode til design....og god konfirmation...hilsen Grethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Grethe :)
   Det kan mest af alt være svært at beslutte sig for, hvad det nu skal være, når ideerne står i kø. Men denne tegnede næsten sig selv, da først jeg havde besluttet mig for, hvad jeg ønskede mig. Nu holder haveprojekterne fri indtil næste forår, har jeg lovet familien. Nu står den bare på køkkenhavedyrkning og vedligehold :)

   Slet
 3. Flot med farvespillet i klinkerne! Er de lagt i cement?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de enkelte trin er sat i beton og fliserne limet sammen med fliselim i stedet for at samle dem med mørtel - for at få dem HELT sammen. Så godt som, i hvert fald :)

   Slet
 4. Hej Lone.Det ser bare superflot ud med de klinker..................er da lidt misundelig.
  Og trappen gør lige det sidste.
  Skønt for jer at i nåede det inden konfirmationen,Skal selv til konfirmation hos min søsters dreng.
  God fornøjelse med jeres nye terrasse knus Jette

  SvarSlet
 5. Det ser - selvfølgelig - bare rigtig godt ud. Altid godt at holde fast i ens udgangspunkt. Mon ikke du ville være blevet skuffet, hvis du var gået efter den billigere løsning. Det ville slet ikke have givet samme spil i lyset.

  SvarSlet
 6. Det ser - selvfølgelig - bare rigtig godt ud. Altid godt at holde fast i ens udgangspunkt. Mon ikke du ville være blevet skuffet, hvis du var gået efter den billigere løsning. Det ville slet ikke have givet samme spil i lyset.

  SvarSlet