mandag den 4. maj 2015

Farver

Langsomt begynder farverne at poppe op i haven. De orange, pink og bordeaux farver blander sig med de hvide. Også den lyse magnolie er tæt på at folde sin store kronblade ud.


Det er overgangen fra de lange staudebed og starter på køkkenhaven der spiller op mod hinanden med  farver. I resten er det endnu ret hvidt.


Men her får farverne gas.

Og det er skønt at se på!

Den orange kejserkrone blev tilføjet sidste år. Og den er jeg vældig tilfreds med. Kun få løg blev det til som test - men de skal bestemt suppleres til efteråret!5 kommentarer:

 1. Ih, farver gør altså glad. Her er haven også mest hvid i denne tid, men nogle områder får lov at feste igennem og tiltrække sig hovedparten af opmærksomheden.... Nyder den energi de giver og mod sort træværk fungerer de så smukt, som man også ser på dine lækre fotos.
  KH Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - man bliver så glad af de lækre farver! Og måske endnu mere når de ikke fylder hele haven. Hyggeligt at høre du kører lidt samme stil :-)

   Slet
 2. smukke farvesymfonier og heldigvis ingen farveforskrækkelse hos dig :-)

  SvarSlet
 3. jamen nu er der da slet ikke nogen tvivl i mit sind; jeg SKAL bare have fat i en dejlig håndfuld kejserkrone-løg til efteråret. Orange som du viser og måske også lidt af de mere "eksklusive sorte" dem ved jeg at du også har. Hører rygter om at de lugter lidt af rævepis, så er det til at holde ud eller hvad?

  SvarSlet
 4. Det er helt utroligt som det vælter op af jorden lige nu, med alt i grønne nuancer tilsat smukke farver. Det er SÅ dejligt... :o)

  SvarSlet