mandag den 18. maj 2015

Sommerhaver på tryk

Som du vist godt har regnet ud, så fylder arbejdet med magasinet HAVEFOLKET efterhånden en stor del i både mit og resten af redaktionen på Havefolkets liv. Vi bruger meget tid på at finde det haveinspiration frem, som vi gerne vil give videre til vores læsere, og vi hygger os med projektet - fordi det er noget, vi virkelig brænder for! Selvfølgelig er det også ind imellem hårdt arbejde, men det opvejes virkelig, når vi - som i disse dage - kan se hvordan læsere fra nær og fjern klikker ind på vores shop og lægger magasiner i deres indkøbskurv. Så ved vi, at vi gør en forskel! Og det spreder lykke hos os alle 4.


I det kommende magasin har vi fokus på havedesign - havedesign for alle! Det betyder, at vi prøver at komme godt rundt i emnet, så der både er inspiration til de minimalistiske og stramme haver (som der kommer flere og flere af) og til de mere romantiske og naturlige haver.


For at få nye input til den naturlige have har vi denne gang indgået et samarbejde med havearkitekt Lone  Skjødt (www.groenneglimt.dk). Hun har en forkærlighed for de vilde haver og indarbejder gerne elementerne i sine haveplaner. I samarbejde har vi derfor begået en artikel, hvor Lone giver gode råd til de vilde områder i haven og ligeledes viser og beskriver en af sine haveplaner, så der også er noget konkret design at studere. Jeg har fået æren af at sætte nogle fotos til. Og det har været en stor fornøjelse, for fotos af de vilde elementer i haven er måske nærmest nogle af de smukkeste. De har i hvert fald en særlig sjæl, tænker jeg.


Og ja - jeg drømmer også om at få en eng i haven. Når jeg en dag får lidt mere plads :-)
Har du lyst til at læse med i magasinet, så kan du bestille det i vores shop. Det håber jeg, at du har lyst til. Og så vil det være fantastisk, om du også har lyst til efterfølgende at lade høre, hvad du synes om det. Konstruktiv kritik er bedste vej til udvikling :-)

Du kan både bestille abonnement til resten af året eller blot bestille dette enkelte magasin... til dig selv eller til en du holder af.

Rigtig dejlig mandag til dig!
Kh. Lone

4 kommentarer:

 1. Jeg smiler herfra og glæder mig til at sidde med magasinet i hånden.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det lyder rigtig interessant :) Selv har jeg kun en meget lille altan på lidt over 2 kvm - men jeg glæder mig til jeg en dag køber en have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg kun alt for godt :-) boede i lejlighed i mange år og ønskede mig brændende en have. Såede i baggården og lagde løg i de fælles bede i parken :-) nu nyder jeg at have min egen have - men kunne sagtens drømme om have før jeg fik den. Specielt det at se på andres lækre have og drømme om hvordan min egen skulle være, kunne jeg bruge langt tid på :-)

   Super hyggeligt at høre fra dig.
   Kh. og god pinse!

   Slet