onsdag den 13. maj 2015

Blue bells

For år siden købte jeg løg af  såkaldte 'Blue bells' i England på en havetur, og det var et af mine bedste løgkøb - Ever! De kommer troligt år efter år, og farven, blomsterne .... ja, det hele er fortryllende. Forstår nu endelig så godt, hvorfor englænderne er så vilde med de der blå klokker!

Er du ikke helt overbevist, så klik på et af billederne og se dem endnu tættere på. De er altså ret lækre!

2 kommentarer:

 1. Fantastisk, Lone - vi købte også løg sidste år og de har kvitteret med en lille fin blomst, som jeg glæder mig til at se vokse og brede sig.
  I år købte vi et par planter med hjem. Ja, englænderne er ret heldige med deres Bluebells.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de er heldige. Måske vi skulle lave lidt farmland gardening og sætte Bluebells i de danske skove :-) Hvis jeg nogensinde får mig et lille stykke skov, så skal der i hvert fald lægges løg af Bluebells. De har en skøn farve :-)

   Slet