torsdag den 2. august 2012

Blå

Primært takket være den skønne geranium i dette indslag er der liv i det blå staudebed - også i august! For et par år siden toppede bedet i forår og forsommer for at ligge ret trist hen i resten af sæsonen. Siden er der tilføjet geranium, en blå floks, indianermynte, sommerfuglebusk m.m., og ja ... ærenspris.

Floks - type ukendt.
Geranium - type ukendt.
Og nu er det ikke helt skidt endda! - som det hedder på jysk :)


9 kommentarer:

 1. Hvor ser dit bed dog dejligt ud.

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt til det med "pauser" i bedets blomstring. Jeg er også ved at samle mig flere blå og blålilla til højsommer og sensommer.
  Jeg har købt et par ærenpris og sået nogen indianermynter til næste sæson.
  Hvilken hestemynte bruger du i bedet ?

  SvarSlet
  Svar
  1. P.S.
   Floksen ligner den Paradise Blue jeg har ( hvis den har overlevet ).

   Slet
  2. Hej Berit - du har da fuldstændig ret! Det er en Indianermynte. Agastache 'Black Adder'. ... Var lige nede i listerne :-) Den er rigtig fin i farven, men den er ikke så aggressiv, så den har lidt svært ved at brede sig her, hvor alt andet har fået godt fat.

   Slet
 3. Åh, de dejlige blå blomster. Elsker dem.

  Jeg synes også at floksen ligner Blue Paradise. Vis endelig flere billeder fra det blå bed, jeg suger til mig af viden, da jeg skal lave blå bed næste år.

  SvarSlet
 4. Smukt bed.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 5. Floks: Blue Paradise
  Geranium: Jolly Bee eller Rozanne (som i dag er identiske og kun hedder Rozanne).

  Kh. Marlene

  SvarSlet