søndag den 5. august 2012

Klippet

Endelig fik jeg taget mig sammen til at klippe buksbom. Jeg har efterhånden en hel del, som står i staudebedene, så der skal lige et tilløb til, før jeg går i gang. Mest af alt fordi afklippet jo også skal samles op igen! 

Jeg har prøvet alverdens med at lægge stof mv. ud omkring planten, men jeg har ikke kunnet finde en holdbar løsning. Men - i år har jeg forsøgt med min mands løvstøvsuger (som ellers aldrig bliver brugt). Og det fungerer perfekt, så det bliver metoden fremover. 


I køkkenhaven blomstrer ærteblomster og lavendler om kap. Jeg har konkluderet, at ærteblomster skal plantes i jorden og ikke i krukke. Specielt fint som her, hvor de står bag noget, for de bliver lidt bare forneden. Havde egentlig besluttet mig for at de vist ikke var mig, men det er nu skønt, som man kan plukke og plukke - og så dufter de fantastisk!!

3 kommentarer:

 1. God ide at bruge løvstøvsugeren, godt med lidt kreativt tankegang, super flotte lavendel ;o)

  SvarSlet
 2. Måske man skulle investere i en løvstøvsuger :)
  Jeg mangler stadigvæk at klippe ca. 15 små buksbom, men jeg må se at få taget mig sammen. Jeg har brugt noget stof til at lægge under, men er heller ikke helt tilfreds med resultatet, og det er et værre pillearbejde bagefter!

  SvarSlet
 3. En brilliant undskyldning for at ønske sig noget godt grej:) Og så virker det jo som en god ide.

  Smukke lathyrus, dem bliver man lidt afhængig af.

  SvarSlet