søndag den 19. august 2012

Køkkenhaven i august

Puha for et vejr! I går toppede vi 29,5 grader her i Skanderborg, og vi klager absolut ikke, for dagen bød på vejfest, og så er det bestemt en fordel med godt vejr! Selv over midnat var det slet ikke koldt. Hvor heldig kan man være!

I dag er resten af familien på sejltur, mens jeg har ro og fred herhjemme - og det skal selvfølgelig også nydes med lidt havenusseri. Her til formiddag har jeg været i gang med at finde plads i mine højbede til at så en ny portion rucola og - det hele vandes godt igennem, så det kan klare varmen. 

I får lige et par billeder :-)

Bed m dahlia, frilandsakurker, gulerødder og rødbeder

Bed m salvie og timian

Bed m bladselleri og basilikum

Bed med dahlia, italienske runde squash og små oliventræer.
Den svævende potte i højbedet er til ære for ørentvisterne, så de ikke er alt for hårde ved mine dahlia.


God sommersøndag :-)

3 kommentarer:

 1. Smukke billeder af en flot køkkenhave! Hvad er din erfaring med dine frilandsagurker? Giver de noget og er den en success hvert år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mikkel, det er første gang jeg prøver frilandsagurker. Har dyrket peberfrugter med fin succes, tomater med rimelig succes (modnede sent pga. kold sommer). Agurkerne er først ved at dukke op nu, og jeg er noget spændt! Skal nok vise billeder af dem, når de er så langt :-)

   Slet
 2. Det ser jeg meget frem til at læse om! Jeg har selv forsøgt mig med at dyrke tomater næsten på friland i år - og med stor success, men ja, de modner selvfølgelig lidt sent hvis det er en kold sommer.

  SvarSlet