lørdag den 8. september 2012

Tosset med fennikel

Sidste år havde jeg for første gang fennikel i haven og blev bestemt afhængig. Ikke fordi jeg får for meget spiseligt ud af det, for fennikel må ikke tørre ud, og det er svært at undgå i en travl familie som vores, der også har 2-3 ugers sommerferie ude af landet.

Nej, det er skærmene jeg er blevet afhængig af. De er grafisk smukke, og så er farven bare helt vidunderlig.
PS. Har i dag knoklet det meste af dagen i haven. Har flyttet buksbom og kæmpeverbena om til morgenhaven. Tror det bliver fint - fanger lige et foto af det i morgen, når solen er der :-).

5 kommentarer:

 1. Den er skikkelig fin. Har den for først egang i hagen og det blir ikke siste gang.

  SvarSlet
 2. Skærmene er skønne men det er løvet sandelig også. Netop her i sensommeren når der er dug på alt det fine løv, så bliver det ikke meget smukkere. Og så står de der og vifter hele sommeren, gør ikke meget væsen af sig men bliver uundværlig i haven :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Fru Friis,
   du har - som altid - ret. Løvet er også meget, meget fint.
   Vidunderlig farve :-)

   Slet
 3. Den har jeg også, de er bare så skønne og fotogene :o) Jeg er også blevet afhængig af den, gad vide om den frøsår sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den - men her hos mig er det mellem fliserne og ikke i bedet, hvor jeg helst vil have den :-)

   Slet